Loading...

Du kan enkelt byta ut tyget – och ditt budskap – med lodräta bannerstativ.

– 2 storlekar – Enkel montering – Maskintvättbar polyester – Återanvändbart aluminiumstativ – Fodral att bära stativet i ingår – Kan fås med dubbelsidigt tryck

Utbytbart tyg
Har du mycket att dela med dig av? Rollups med rörskärmstativ kan vara rätt alternativ för dig. Våra bannerstativ är enkla att montera – och det är lika lätt att byta tyg. Det är ett bra alternativ till våra roll-ups, eftersom du kan byta ut tyget så mycket (eller lite) som du vill. Välj bara alternativet Endast tyg när du har något nytt du vill förmedla – som att berätta om en ny produkt, marknadsföra en rea eller informera om ny adress.

Enkel att montera
Tid är pengar för småföretagare. Det var det vi hade i bakhuvudet när vi tog fram våra rollups med rörskärmstativ. Med några få klick på ramen och drapering av tyget får du upp ditt bannerstativ på nolltid. Ställ fram i butiker, utställningshallar och på mässor, och använd välj dubbelsidigt tryck när du har mer att berätta.

Intuitiv design
Börja med att ladda upp din design med vårt lättanvända verktyg. Sedan tar vi hand om tryck och leverans, och bannern levereras redo att sättas upp.

Specialdesignad tygbanner till gym och träningsanläggningar

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign