Loading...

Ge dina produkter den displaylåda de förtjänar samtidigt som det fångar kundernas uppmärksamhet.

– 4 storlekar – Vit, matt kartong – Stadigt lättviktsmaterial – Enkel montering

Fångar ögat
När du organiserar allting i din butik kan det kännas svårt att maximera utrymmet samtidigt som produkterna presenteras på ett professionellt sätt som drar blickarna till sig. Med displaylådor kan du marknadsföra dina produkter utan att behöva visa upp dem en och en. Du kan designa dina egna displaylådor för att marknadsföra produkterna du har i dem eller för att rikta uppmärksamheten mot reor och rabatter. Eller både och!

Professionell stil
Våra displaylådor finns i 4 olika storlekar och har färgtryck så att design, logotyp eller produktnamn framträder på ett proffsigt sätt. Använd dem till göra lockande installationer av tvålar, snacks och accessoarer m.m. på salustånd, kassadiskar eller hyllor. En displaylåda i papp är också bra för att förvara produkterna på lagret.

Intuitiv designprocess
Börja skapa dina displaylådor genom att ladda upp din egen bild eller design med vårt uppladdningsverktyg. Därefter kan du anpassa det mer och lägga till de sista detaljerna om du vill. Vi trycker och skickar din beställning så att du blir redo att visa upp diverse produkter.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign