Loading...

Skapa paketering för engångsbruk eller förpackningar man kan försegla igen med våra flexibla liggande förpackningar.

– 4 storlekar – Finish: glansig, matt eller softtouch-yta – Kan fås som återförslutningsbar med blixtlås samt med hål för upphängning – Flik för avrivning – Färgtryck över hela

Tar liten plats och syns tydligt
Letar du efter nya sätt att presentera, förpacka och leverera dina varor på? Våra liggande förpackningar passar bra vare sig du säljer kosttillskott, godis eller något helt annat. Du förseglar din vara och skyddar den mot omgivande miljö. Och tack vare formen får du plats med fler i varje utgående leverans eller förvaringslåda.

Anpassa och imponera
Välj de mindre förpackningarna till snacks och de större varianterna till större produkter, som djurfoder eller trädgårdstillbehör. Välj matt eller glansig finish, den som passar bäst för att lyfta fram din förpackning. Sedan kan du lägga till en premiumfunktion – en återförslutningsbar dragkedja som håller produkten fräsch, eller ett hål så att den enkelt kan hängas upp i butiken.

Designa och se förpackningen i 3D
När du ska börja designa de här förpackningarna finns det flera möjligheter: Du kan ladda upp din egen design, titta igenom alla våra anpassningsbara mallar eller låta en av våra designexperter skapa en helt unik förpackning åt dig. Du kan granska din design i 3D för att se till att den är helt korrekt innan vi tar hand om resten (se till att ta bort eventuella stanslinjer för att förhindra att de trycks). Dina liggande förpackningar levereras med tryck och öppna upptill. Allt du behöver göra är att fylla förpackningen och försegla med värme för att stänga den – sedan kan produkten gå ut till kunderna.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign