Loading...

Försegla dina produkters fräschhet med specialdesignade flexibla förpackningar.

– 12 storlekar – Glansig, matt eller soft-touchyta – Kan fås som återförslutningsbar och med hål för upphängning – Kan ställas upp och stå för sig själv – Färgtryck på framsida, baksida och undersida

Obs! Öppna vårt avsnitt med alternativ om du vill upptäcka alla våra påsars alternativ för storlekar, material, lamineringar och tillbehör.

Försegla, ställ upp och stick ut
Vill du förpacka dina varor på ett unikt sätt? Våra specialdesignade flexibla förpackningar skyddar inte bara din produkt, utan är även snygga. Varje lätt och flexibel påse med flera lager bevarar fräschheten samtidigt som luft och fukt hålls ute. Och med iögonfallande färgtryck i flera olika former och storlekar kan du skapa perfekta förpackningar för dina produkter.

Alternativ som skiljer dina förpackningar från andra
Det är inte bara designen som påverkar utseendet – vi erbjuder även olika materialalternativ. Säljer du snygga sötsaker? Om du väljer ett genomskinligt material får du ett fönster som visar upp insidan. Erbjuder du te eller kaffe? Uppfyll branschstandarder med en metalliserad påse. Dessutom har vi flera olika ytbehandlingar och tillbehör för dina påsar. Om du vill veta mer om respektive alternativ kan du titta på våra avsnitt med alternativ eller vanliga frågor och svar.

Smidig designupplevelse
När du börjar designa förpackningarna finns det flera möjligheter: Du kan ladda upp din egen design, titta igenom alla våra anpassningsbara mallar eller låta en av våra experter designa en helt unik förpackning åt dig. Du kan granska din design i 3D för att se till att den är helt korrekt innan vi tar hand om resten (se till att ta bort eventuella stanslinjer för att förhindra att de trycks). Dina specialdesignade ståpåsar levereras med tryck och öppna upptill. När du fyllt förpackningen och förseglat med värme för att stänga den kan produkten sedan gå ut till kunderna.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign