Loading...

Försegla dina produkters fräschhet med specialdesignade flexibla förpackningar.

  • 8 storlekar
  • Olika typer av finish
  • Kan fås som återförslutningsbara och med hål för upphängning
  • Kan ställas upp och stå för sig själv
  • Färgtryck på framsida, baksida och undersida

Obs! Öppna vårt avsnitt med alternativ om du vill upptäcka alla våra påsars alternativ för storlekar, material, lamineringar och tillbehör.

Försegla, ställ upp och stick ut
Vill du förpacka dina varor på ett unikt sätt? Våra specialdesignade flexibla förpackningar skyddar inte bara din produkt, utan är även snygga. Varje lätt och flexibel påse med flera lager bevarar fräschheten samtidigt som luft och fukt hålls ute. Och med iögonfallande färgtryck i flera olika former och storlekar kan du skapa perfekta förpackningar för dina produkter.

Gör din förpackning unik
Välj mellan massor av storlekar och finishar så att du får den som passar din produkt bäst, oavsett om du har torra eller våta produkter, pulver eller sötsaker som ska förpackas. Sedan kan du lägga till en premiumfunktion – en återförslutningsbar öppning som förlänger produktens livslängd eller ett hål så att den enkelt kan hängas upp i butiken.

Smidig designupplevelse
När du börjar designa förpackningarna finns det flera möjligheter: Ladda upp en egen design eller titta igenom våra helt anpassningsbara mallar. Vad du än väljer kan du granska din design i 3D för att se till att den är helt korrekt innan vi tar hand om resten (se till att ta bort eventuella stanslinjer för att förhindra att de trycks). Dina specialdesignade ståpåsar levereras med tryck och öppna upptill. När du fyllt förpackningen och förseglat med värme för att stänga den kan produkten sedan gå ut till kunderna.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign