Loading...

Gör något extra för kunderna och få ditt varumärke att sticka ut på samma gång – med våra lådor med hylsa.

– Finns i 9 storlekar – 2 pappalternativ – 3 finishalternativ – Invändigt tryck tillgängligt – FSC-certifierad produkt: Tillverkad av material från ansvarsfullt skogsbruk

Förpackning med låda som dras ut
Gör det roligare för kunden att öppna förpackningen och ge ditt varumärke en extra skjuts på samma gång. Lådor med hylsa öppnas som en tändsticksask, ett kul och lite oväntat sätt. Specialdesignade lådor med hylsa finns i 9 storlekar och med 3 olika slags lamineringar, och är ett elegant val till smycken och accessoarer, choklad, handgjorda tvålar med mera.

Ditt eget varumärke, invändigt och utanpå
Både våra bestrukna och obestrukna lådor med hylsa är tillverkade av material från ansvarsfullt skogsbruk och är öppna i ändarna, så att de enkelt kan öppnas och stängas. Du kan välja mellan olika storlekar och lamineringar och skapa ett specialdesignat paket som dina kunder längtar efter att få öppna (eller visa upp för vänner och släkt). Hela utsidan kan anpassas med specialdesignat färgtryck så du har massor av yta att marknadsföra dig på.

Smidig designupplevelse
Du kan börja med att anpassa en av våra mallar, ta bara en titt i vårt galleri, eller ladda upp din egen logotyp. Lägg till egna detaljer som bakgrunder, färger eller text och skapa en design ingen missar. Du kan enkelt få till designen precis som du vill ha den i vår 3D-studio. Där kan du se designen från alla håll så att du blir nöjd innan den skickas till tryck. När du är klar ordnar vi dina lådor med hylsa så att du kan börja imponera.

Recensioner

1 recensioner
Write a Review
Betygsfördelning
 • 5 stjärnor
  0
 • 4 stjärnor
  0
 • 3 stjärnor
  0
 • 2 stjärnor
  0
 • 1 stjärna
  1


Recenserad av 1 kunder

Inget för den kräsne

26 sep. 2023 | Jens | Verified Buyer

Väldigt tunt material, sviktar ner i mitten om inte innehållet som sådant trycket upp locket. klarar inte av att hålla raka linjer på sidorna av förpackningen. Ger ett väldigt billigt intryck.

Svar från Vistaprints kundserviceteam:

Hej Jens! Beklagar verkligen att du inte är nöjd med din beställning! Om det är så att du inte är nöjd det du fått så hjälper vi dig såklart att ordna detta genom vår 100%-nöjd-kund-garanti! Kanske kan vi hitta en annan produkt som passar dig bättre, eller genom någon typ av ersättning! Kontakta oss direkt på telefon 020 88 15 60 så kommer vi att hjälpa dig vidare. Vänliga hälsningar, VistaPrint Kundtjänst


Visar recensioner 1-1

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign