Loading...

Lådor av kartong med hylsor

Skapa en oförglömlig unboxing-upplevelse med specialdesignade lådor med hylsor. FSC®-certifierad produkt. Mer information

Fetching compatible options
Storlek (B x H)
Antal
 
Börja designaSkapa från grunden
100 % nöjdhetsgaranti

Ge dina förpackningar en elegant och exklusiv stil med lådor med hylsor.

  • Finns i 9 storlekar
  • 2 pappalternativ
  • 3 finishalternativ
  • Invändigt tryck tillgängligt
  • FSC®-certifierad produkt: Tillverkad av material från ansvarsfullt skogsbruk

Säker, utdragbar förpackning
Vill du sätta en speciell prägel på din produkt- eller presentförpackning? Precis som en tändsticksask består våra lådor av papp med hylsor av ett yttre skal som är öppet i båda ändarna och en separat inre låda. Med den här unika designen kan du på ett enkelt sätt göra uppackningen av din produkt till en ännu mer minnesvärd upplevelse. Oavsett om dina produkter är exklusiva smycken, choklad eller handgjorda tvålar har vi allt du behöver.

Anpassad varumärkesprofilering, både på insidan och utsidan
Våra klassiska pappaskar och askar i obestruken premiumpapp kommer från ansvarsfullt skogsbruk och har en öppen ände som gör det lätt att öppna och stänga dem. Du kan välja mellan olika storlekar och ytbehandlingar och skapa ett specialdesignat paket som dina kunder längtar efter att få öppna (eller visa upp för vänner och släktingar). Och med tryck på insidan kan du skapa en sammanhållen varumärkeslook, både på insidan och utsidan.

Enkel designupplevelse
Är du redo att skapa din låda med hylsa? I vår 3D-designstudio kan du så enkelt och stressfritt som möjligt skapa din låda av papp med hylsa. När du har laddat upp din logotyp eller bild kan du lägga till egna detaljer som bakgrunder, mönster och mallar för att skapa en iögonfallande design. När du är klar tar vi hand om resten: professionellt tryck och leverans av din beställning. Din låda med hylsa levereras med ett oslagbart utseende redo att visas upp.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign