Loading...

Lådor av kartong med hylsor

Skapa en oförglömlig unboxing-upplevelse med specialdesignade lådor med hylsor. FSC®-certifierad produkt. Mer information

Fetching compatible options
Storlek
Antal
 
Börja designaSkapa från grunden
100 % nöjdhetsgaranti

Gör något extra för kunderna och få ditt varumärke att sticka ut på samma gång – med våra lådor med hylsa.

– Finns i 9 storlekar – 2 pappalternativ – 3 finishalternativ – Invändigt tryck tillgängligt – FSC-certifierad produkt: Tillverkad av material från ansvarsfullt skogsbruk

Förpackning med låda som dras ut
Gör det roligare för kunden att öppna förpackningen och ge ditt varumärke en extra skjuts på samma gång. Lådor med hylsa öppnas som en tändsticksask, ett kul och lite oväntat sätt. Specialdesignade lådor med hylsa finns i 9 storlekar och med 3 olika slags lamineringar, och är ett elegant val till smycken och accessoarer, choklad, handgjorda tvålar med mera.

Ditt eget varumärke, invändigt och utanpå
Både våra bestrukna och obestrukna lådor med hylsa är tillverkade av material från ansvarsfullt skogsbruk och är öppna i ändarna, så att de enkelt kan öppnas och stängas. Du kan välja mellan olika storlekar och lamineringar och skapa ett specialdesignat paket som dina kunder längtar efter att få öppna (eller visa upp för vänner och släkt). Hela utsidan kan anpassas med specialdesignat färgtryck så du har massor av yta att marknadsföra dig på.

Smidig designupplevelse
Du kan börja med att anpassa en av våra mallar, ta bara en titt i vårt galleri, eller ladda upp din egen logotyp. Lägg till egna detaljer som bakgrunder, färger eller text och skapa en design ingen missar. Du kan enkelt få till designen precis som du vill ha den i vår 3D-studio. Där kan du se designen från alla håll så att du blir nöjd innan den skickas till tryck. När du är klar ordnar vi dina lådor med hylsa så att du kan börja imponera.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign