Loading...

Förpacka dina produkter som om de vore presenter i askar med kuddfunktion.

  • 11 storlekar
  • 3 lamineringsalternativ
  • Vikbara, överlappande ändflikar
  • Heltäckande färgtryck
  • FSC®-certifierad produkt: Tillverkad av material från ansvarsfullt skogsbruk

Presentation gör skillnad
Letar du efter ett sätt för att förbättra din förpackning? Kolla in våra personliga presentaskar med kuddfunktion som designats för att ge en sofistikerad touch till allt du lägger i dem – oavsett om det är en produkt eller en present. Deras eleganta utseende lämpar sig väl för smycken, konfektyr, kläder och andra presenter, och sprider klass tillsammans med ditt varumärke. Våra tryckta presentaskar med kuddfunktion är enkla att konfigurera och lätta att imponera med – en utmärkt metod för att skapa ett starkt intryck på både kunder och vänner.

Ett fint val för ditt urval
Det slitstarka laminerade papperet och den mjuka, sammetslena ytan gör att dina askar lämnar ett bestående intryck samtidigt som de ger ett bra skydd. Den unika formen gör att presentaskar med kuddfunktion skiljer sig från mer traditionella förpackningar, och tack vare de 3 lamineringsstilarna och det levande fullfärgstrycket i 11 storlekar hittar du säkert en presentask som passar ditt varumärke.

Enkel designprocess
Redo att skapa presentaskar med ditt varumärke? Utforska vårt galleri med anpassningsbara designmallar (eller ladda upp din egen färdiga design). Lägg till dina egna detaljer – text, logotyp, färger osv. – så tar vi hand om resten. Dina presentaskar kommer att tryckas, förpackas och skickas till dig, redo att göra någons dag lite ljusare.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign