Loading...

Presentaskar kudde

Lägg till ditt företags namn och logotyp på en elegant presentförpackning med en distinkt och graciös form. Olika storlekar med 4 unika ytor. Mer information

Fetching compatible options
Storlek (BxDxH)
Antal
 
Börja designaSkapa från grunden
100 % nöjdhetsgaranti

Ta askar för presenter eller avhämtning till nästa nivå.

  • 14 storleksalternativ
  • 4 finishalternativ
  • Överlappande ändflikar som går att vika ihop
  • Heltäckande fyrfärgstryck

Letar du efter ett nytt sätt för att förbättra utseendet och känslan för ditt företag? Fundera på att använda specialdesignade presentaskar med kuddfunktion till dina förpackningar. En presentask med kuddfunktion är både elegant och otroligt enkel att använda: När du viker ihop flikarna i askens respektive ände höjs askens mitt och bildar en slät, rundad form (påminner om en sängkudde – därav namnet). Beroende på hur stor din ask är kan du använda den för smycken, kläder och mycket annat – askens överlappande ändflikar håller innehållet säkert på plats. Askarna, med sin mjuka, sammetslena finish, trycks på vårt hållbara laminerade papper vilket både ger ett exklusivt intryck och skyddar dem mot slitage. Och tack vare fyrfärgstryck och ett utbud av bestrukna och obestrukna ytbehandlingsalternativ kan du skapa professionell paketering som har rätt utseende och känsla för ditt företag.

Redo att börja skapa presentaskar? Utforska först vårt galleri med anpassningsbara designmallar (eller ladda upp din egen färdiga design). Du kan lägga till dina egna detaljer – text, logotyp, färger och mycket annat – innan vi tar hand om resten. Dina askar trycks, paketeras och skickas till dig – redo att användas.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign