Loading...

Självlåsande askar förhöjer varumärket och lyfter unboxing-upplevelsen ett snäpp eller två.

  • 10 storlekar att välja mellan
  • 3 lamineringsalternativ
  • Tålig dubbelsidig papp
  • Självlåsande lock
  • Invändigt tryck som tillval
  • FSC-certifierad produkt: Tillverkad av material från ansvarsfullt skogsbruk

Iögonenfallande design
Med så många andra småföretag som kämpar om uppmärksamheten online, i butik och på evenemang är det bäst att skilja sig från mängden så mycket som möjligt. Det är här våra självlåsande askar kommer in. De finns i 10 storlekar, med 3 lamineringsalternativ och med det snygga locket, som en skattkista, är de designade för att verkligen få uppmärksamhet. Eftersom dessa askar går att få med tryck på insidan har du massor av plats att lägga till budskap eller din varumärkesprofil och skapa lojalitet hos kunderna.

Förpacka, stäng och ge bort
Tack vare dubbelsidig papp är våra självlåsande askar hållbara och det självlåsande locket håller innehållet på plats, samtidigt som det ger en sofistikerad touch till uppackningen. Letar du efter den perfekta asken med lock? Då har du kommit rätt. Självlåsande askar passar perfekt till kosmetik, tvålar, smycken och andra fina små saker.

Smidig anpassning
I vår 3D-designstudio kan du enkelt och smidigt skapa en självlåsande ask efter dina önskemål. Anpassa en mall från vårt galleri eller ladda upp en egen logotyp och varumärkesprofil. Ändra om i designen och titta på asken ur olika vinklar tills du är nöjd – sedan tar vi hand om resten. Dina självlåsande askar levereras, redo att imponera på mottagarna.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign