Hoppa till huvudinnehållet

Presentkuponger

Förvandla dina kunder till dina bästa förespråkare med ett smart verktyg för marknadsföring. Upptäck våra helt anpassningsbara designmallar och hur enkelt det är att ladda upp en design. Mer information Mer information
Antal
 
100 % nöjdhetsgaranti

– 210 x 95 mm – 3 papperstyper – Alternativ för enkel- eller dubbelsidigt tryck – Färgade eller vita kuvert är tillgängliga – Antal från 10 till 20 000

Letar du efter en ny metod för att sprida budskapet om din restaurang, butik eller salong? Fundera på att skapa dina egna presentkort. Den här enkla presentidén är också en effektiv marknadsföringsmetod: Tack vare lojala kunder kan födelsedagar, årsdagar eller speciella firanden bli möjligheter att marknadsföra ditt företag.

Redo att börja skapa? Börja med att utforska vårt sortiment av helt anpassningsbara designer, bland annat branschspecifika alternativ. (Har du redan en egen design redo? Använd uppladdningsalternativet.) När du har hittat en design du tycker om gör du den till din egen genom att lägga till viktig information och välja de alternativ som passar dig bäst. Vi tar hand om resten, och när dina snygga och professionella presentkort levereras är de genast färdiga att delas ut.

presentkupongdesign
Miljövänliga pappersalternativ.

Vi är stolta över att vara FSC-certifierade och arbetar för att minska vår miljöpåverkan och använda papper från ansvarsfullt skogsbruk.

Mer info
Stöder ansvarsfullt skogsbruk.

FSC-papper som har certifierats av Rainforest Alliance kommer från ansvarsfullt skogsbruk för att gynna lokalsamhällen, naturen och miljön.

Mer info

VistaPrint erbjuder Presentkuponger designmallar i olika stilar.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign