Loading...

T-shirtar

Stick ut bland mängden med T-shirtar i mängder av modeller, passformer och färger.

220 resultat
Hoppa till filtrerade resultat
220 resultat-

T-shirt med tryck på ett enkelt sätt.

Så här designar du en egen T-shirt hos VistaPrint:

1. Välj modell

Om du är ute efter reklamgåvor passar våra T-shirtar med tryck bäst. Om du ska skapa en enhetlig look till personalen är våra T-shirtar i 100 % bomull med brodyr ett bra val.

2. Välj ärmlängd

De finns med kort och lång ärm, så välj det som passar personalen och säsongen bäst.

3. Lägg till designen på din T-shirt

När du har valt din favorit-T-shirt och antal kan du ladda upp bild eller logotyp så att de blir som du vill. Om du vill se färdiga mallar kan du titta närmare på våra rekommenderade T-shirtar, där du kan välja mellan många olika modeller.

4. Förhandsvisa och dela din design

När du har lagt till de sista detaljerna på T-shirten kan du förhandsvisa och till och med spara den, så att du kan visa för kollegor eller vänner innan du slutför köpet.

Vanliga frågor och svar

Vi har T-shirtar i bomull, olika materialblandningar och polyester. Våra specialdesignade softtouch-modeller består av 100 % ringspunnen bomull, som andas bättre och känns mjukare. Vi har också T-shirtar från kända varumärken med fukttransporterande funktionstyg för bästa känsla.

Ja, självklart. Om du vill designa din egen T-shirt är det bara att ladda upp din design till framsidan på T-shirten och lägga till egna delar som t.ex. text. På vissa av våra T-shirtar går det även att få tryck på baksidan.

Ingen minimibeställning krävs för färgtryck eller de flesta modeller med brodyr. För våra T-shirts med enfärgstryck gäller ett minsta beställningsantal.

Vi har T-shirts i akryl, bomull och polyester. Våra softtouch-modeller består av 100 % ringspunnen bomull, som andas bättre och känns mjukare. Vi har också T-shirtar med fukttransporterande funktionstyg för bästa känsla.

Vräng T-shirten ut och in och tvätta i 40 grader. Använd tvättmedel utan blekmedel och torktumla inte. För att hålla T-shirten i bästa skick bör du inte stryka det dekorerade området med strykjärn.