Loading...

Gympapåse med tryck

Visa vem du är med den här gympapåsen som du kan specialdesigna precis som du vill. Tryck i starka färger, t.ex. dina favoritfoton eller företagets logotyp. Mer information

Antal
 
100 % nöjdhetsgaranti

Hållbara påsar med färgglatt tryck från kant till kant.

  • Exklusiv produkt bara hos Vista
  • Hållbart tyg i 100 % polyester med nylonrep
  • Tryck ända ut i kanterna på både framsida och baksida
  • 45 cm hög x 35 cm bred
  • Rymmer upp till 12 l

Dekoration: Färgtryck (sublimeringstryck)

Skötselråd: Endast fläckborttagning. Vi avråder från maskintvätt om du vill behålla trycket fräscht.

Obs! Fyll hela designytan för att få bästa resultat. Tomma ytor i designen kommer att bli vita på den tryckta gympapåsen.

Stadig och användbar
Det här är en gympapåse som du kan lita på. Repen är stabila och sköna att bära påsen i – och det tjocka materialet gör påsen till en av de mest slitstarka i vårt sortiment. Den är dessutom lättvikts och smidig att packa, så ta med den till skolan, på evenemang eller när du ska uträtta ärenden.

Oändliga designmöjligheter
Visa vem du är! Tryck över hela – på båda sidor – med starka, exakta färger. Ladda upp vad du vill, från favoritfoton till din företagslogga. Visa upp din stil när du använder gympapåsen eller överraska någon du tycker om med en snygg och användbar present.

Enkel att skapa
I vår interaktiva designstudio blir det både enkelt och roligt att anpassa gympapåsen som du vill ha den! Och du får se en förhandsvisning av din design innan du beställer. Du kan också prata med vårt designteam om du behöver tips eller hjälp.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign