Loading...

VistaPrint® ryggsäck för bärbar dator 15"

Skydda din elektronik med en lätt ryggsäck som passar perfekt för dig som distansarbetar, pendlar eller studerar. Mer information

Fetching compatible options
Underlagsfärg
Antal
 
100 % nöjdhetsgaranti

Bär dina viktigaste saker med stil med specialdesignade ryggsäckar.

– Ytterskal i polycanvas – Separat fack för 15-tums bärbar dator – Framfack med dragkedja – Hållare för kontorsmaterial och hörlursgenomgång – Innerfack för dokument eller surfplatta – Lättåtkomliga meshfickor för vattenflaska

Dekoration: Brodyr

Bekväm design
Letar du efter en praktisk väska för att bära dina saker? VistaPrint® datorryggsäck bas för 15-tums bärbar dator hjälper dig. Fickan med dragkedja är perfekt för att hålla saker inom räckhåll, samtidigt som fickor för vattenflaskor hjälper dig släcka törsten när du är på språng.

En elegant följeslagare
Oavsett om du ska köra ett morgonpass på gymmet eller har en hektisk dag på jobbet, rymmer vår anpassade datorryggsäck allt du behöver och är mycket praktisk. Den här lätta och personliga ryggsäcken är enkel att bära runt och ger din vardagslook en elegant touch.

Iögonfallande broderi
Är du redo att anpassa din egen ryggsäck? Du kan lägga till upp till 15 färger i din broderade design för att ge din logotyp uppmärksamheten som den förtjänar. När din broderade ryggsäck levereras är den redo att användas och visas upp.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign