Loading...

Ge dina produkter en uppfräschning med unika kosmetiketiketter.

  • 15 storlekar
  • 5 former, inklusive specialdesign
  • 12 olika material att välja mellan
  • Skuren rulle
  • Färgtryck
  • Antal från 100 till 5 000

Ge din förpackning en uppfräschning
Kosmetik ska ju få en att se bra ut. Borde inte detsamma gälla förpackningarna? Ge dina kosmetikprodukter en uppfräschning eller skapa en högklassig stil åt dem. Personliga etiketter för kosmetikprodukter, från tvål- och lotionförpackningar till askar och påsar för smink kan vara det som gör att dina produkter syns.

Fett- och vattenavvisande
Vi erbjuder kosmetiketiketter i många olika storlekar och material, t.ex. vattentäta och vattenavvisande alternativ för att säkra att etiketterna klarar av fukt. Vi kan också beskära dina kosmetiketiketter så att din unika logotyp eller design följer med på rätt sätt till förpackningarna. Och etiketterna levereras på rullar och är lätta att lossa från rullen, vilket sparar tid när du ska fästa dem.

Börja designa
Välj önskad form. Om du väljer en standardform kan du antingen titta på våra anpassningsbara mallar eller göra din egen design. Om du väljer att specialdesigna formen laddar du upp din logotyp eller bild, så skapar vår designstudio automatiskt en specialdesignad beskärningslinje för etiketten, och sedan kan du göra fler anpassningar om du vill. När designen är perfekt tar vi över. När dina etiketter levereras kan du använda dem direkt. Dags att synas!

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign