Loading...

Skapa paketering som väcker uppmärksamhet med hållbara etiketter i plast.

  • 15 storlekar
  • 5 former, inklusive ett specialdesignat alternativ
  • 4 material
  • Skuren rulle
  • Färgtryck
  • Antal från 100 till 5 000

Flera material att välja mellan
Letar du efter ett roligt sätt att förbättra förpackningarnas utseende på? Specialdesignade plastetiketter gör jobbet åt dig. Skapa genomskinliga klistermärken som smälter in i dina produkter och visa upp din logotyp på samma gång, eller välj en vit bakgrund som får din design att sticka ut. Om du känner dig modig kan du testa etiketter med holografisk bakgrund.

Mångsidiga etiketter
Våra specialdesignade plastetiketter är tillverkade av slitstarkt, vattenavvisande material som gör det enkelt att fästa dem på glasburkar, askar, påsar med mera. De finns i många olika storlekar och former, och du kan också specialdesigna former som passar din design. Och med enkelt avtagbar plastbaksida kommer klistermärkena att se skarpa och snygga ut på plats.

Designa, tryck, leverera
Med vår designstudio kan du ladda upp din logotyp eller bild och börja anpassa med en gång. Välj en bakgrundsfärg, och välj en standardform eller egen design på beskärningslinjen för dina etiketter. När din design är klar skickar du plastetiketterna till tryck, så levereras de färdiga att användas och väcka uppmärksamhet. Om du har frågor kan du chatta med våra experter, klicka bara på ”Vi finns här för att hjälpa dig” i nedre högra hörnet av designfönstret.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign