Hoppa till huvudinnehållet
Loading...

Block

Sätt din personliga prägel på varje meddelande, påminnelse eller att göra-lista. Upptäck våra helt anpassningsbara designmallar och hur enkelt det är att ladda upp en design. Mer information

Fetching compatible options
Antal
 
100 % nöjdhetsgaranti

Gör varje meddelande lite roligare.

  • 107 x 139 mm
  • 50 blad per block
  • Finns med magnetisk baksida
  • Levande fyrfärgstryck

Är du ute efter ett enkelt och oväntat sätt att bygga ditt personliga eller professionella varumärke? Varför inte skaffa specialdesignade anteckningsblock med namn och logotyp? De kan förmedla självsäkerhet och professionalism vid möten med kunder – eller bara vara en rolig detalj i vardagen. Och med 50 sidor syrafritt papper finns det gott om plats för allt du behöver få ner. Du kan välja mellan baksida i papp (bra för anteckningsblock som ska användas på skrivbord eller plana ytor) eller magnetisk baksida (perfekt om du vill sätta det på kylen eller arkivskåpet).

Redo att börja skapa? Börja med att utforska vårt sortiment av helt anpassningsbara designer. När du har hittat en design du tycker om gör du den till din egen genom att tillföra din unika prägel och välja de alternativ som passar dig bäst. Därefter tar vi hand om resten: professionellt tryck och leverans av din beställning. Din specialdesignade produkt levereras med ett oslagbart utseende redo att börja användas.

anteckningsblock

VistaPrint erbjuder Block designmallar i olika stilar.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign