Kontakta oss om du vill att de uppgifter vi har om dig ska raderas. Vi stänger ditt konto och raderar din information från våra system. Denna ändring är permanent och kan inte återkallas. Du kommer inte längre att kunna logga in på ditt konto, men du kan självklart skapa ett nytt konto igen i framtiden.
Observera att även om du ber oss radera dina uppgifter, kan vi enligt lag vara skyldiga att behålla viss information (till exempel uppgifter om transaktioner eller leveranser), och vi kan fortfarande behålla anonym information om till exempel hur kunder interagerar med vår webbplats.
När vi har behandlat din begäran kommer du omedelbart att förlora tillgången till följande:
Ditt konto
Ditt inloggningsnamn och lösenord
Beställningshistorik
Produkter du har designat
Uppladdade foton
Inaktivera ditt konto
Om du vill kontrollera hur vi använder din information men inte vill att ditt konto ska stängas, kan du begära att vi inaktiverar ditt konto. Vid behov kan du alltid kontakta oss för att återaktivera kontot.
Avregistrera dig från e-postmarknadsföring
Om du föredrar att behålla ditt konto men vill att vi slutar använda din information i marknadsföringssyfte, kan du välja att avregistrera dig från våra e-postmeddelanden eller andra kanaler.
Om du vill avregistrera dig från e-postmarknadsföring går du till Kontoinställningar under Mitt konto och väljer Inställningar. Du kan uppdatera dina inställningar för marknadsföring när du vill.
