Hoppa till huvudinnehållet
Loading...

Specialdesignade biljetter

Skapa snygga och unika biljetter till ditt nästa evenemang. Helt anpassningsbara biljetter med perforerad del så att publiken får behålla sin del. Mer information

Fetching compatible options
Storlek
Antal
 
100 % nöjdhetsgaranti

Se till att biljettköpet nästan är lika spännande som evenemanget med specialdesignade biljetter.

  • 2 storlekar
  • Papper 300 g/m²
  • 2 pappersalternativ
  • Perforerad biljett
  • Livfullt färgtryck

Praktisk information vid rätt tidpunkt
Har du ett viktigt evenemang på gång? Använd specialdesignat tryck av evenemangsbiljetter för att skapa en viktig detalj. Med ett helt anpassningsbart utseende kan du lägga till viktig information om evenemanget, t.ex. tid, plats, huvudtalare och mycket annat. Deltagarna kan ha sina biljetter – och informationen som finns på dem – redo så att de kan komma i tid och redo för att njuta av evenemanget. Sedan kan du använda perforeringen och låta publiken behålla ena halvan, vilket också gör det enklare för dem att gå in och ut på evenemanget om de behöver.

Biljetter som matchar din stil
Vare sig du planerar sportevenemang, konstutställning eller företagsevent kan du skaffa biljetter som stämmer med temat. Beroende på dina behov kan du välja att skriva ut på fram- och baksidan, eller endast på framsidan. Lägg till färger som matchar ditt evenemangstema eller inkludera din logotyp för att märka biljetterna. Välj glansigt papper för att framhäva foton och ljusa färger, eller använd matt papper för ett jämnt och lättläst utseende.

Enkla att designa och anpassa
Redo att börja skapa dina specialdesignade biljetter? Du kan utforma dem online eller ladda upp din egen layout. Gör dem sedan till dina egna genom att lägga till din logotyp, information om evenemanget och mycket annat. Vi tar hand om resten, och när vi har tryckt de snygga biljetterna levereras dem till dig redo att använda.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign