Loading...

Se till att biljettköpet nästan är lika spännande som evenemanget med specialdesignade biljetter.

 • 2 storlekar
 • Papper 300 g/m²
 • 2 pappersalternativ
 • Perforerad biljett
 • Livfullt färgtryck

Praktisk information vid rätt tidpunkt
Har du ett viktigt evenemang på gång? Använd specialdesignat tryck av evenemangsbiljetter för att skapa en viktig detalj. Med ett helt anpassningsbart utseende kan du lägga till viktig information om evenemanget, t.ex. tid, plats, huvudtalare och mycket annat. Deltagarna kan ha sina biljetter – och informationen som finns på dem – redo så att de kan komma i tid och redo för att njuta av evenemanget. Sedan kan du använda perforeringen och låta publiken behålla ena halvan, vilket också gör det enklare för dem att gå in och ut på evenemanget om de behöver.

Biljetter som matchar din stil
Vare sig du planerar sportevenemang, konstutställning eller företagsevent kan du skaffa biljetter som stämmer med temat. Beroende på dina behov kan du välja att skriva ut på fram- och baksidan, eller endast på framsidan. Lägg till färger som matchar ditt evenemangstema eller inkludera din logotyp för att märka biljetterna. Välj glansigt papper för att framhäva foton och ljusa färger, eller använd matt papper för ett jämnt och lättläst utseende.

Enkla att designa och anpassa
Redo att börja skapa dina specialdesignade biljetter? Du kan utforma dem online eller ladda upp din egen layout. Gör dem sedan till dina egna genom att lägga till din logotyp, information om evenemanget och mycket annat. Vi tar hand om resten, och när vi har tryckt de snygga biljetterna levereras dem till dig redo att använda.

Recensioner

1 recensioner
Write a Review
Betygsfördelning
 • 5 stjärnor
  0
 • 4 stjärnor
  0
 • 3 stjärnor
  1
 • 2 stjärnor
  0
 • 1 stjärna
  0
Användarvänlighet
Produktkvalitet
Prisvärdhet


Recenserad av 1 kunder

Bröllopsbiljett i proffsigt utformande

29 apr. 2023 | Sarah

Produkten i sig var helt outstanding för priset som betalats! Verkligen snyggt och bra kvalitet på produkterna som kom hem. Det jag tyckte fanns förbättringspotential var allt runt omkring. Ex ville jag gärna ha 125st ex men antingen var jag tvungen att lägga en beställning på 100 eller 250, eller två beställningar på 100 och 25, men då var styckpriset så högt att 25 skulle kosta lika mycket som 100. Trots kontakt med kundtjänst var detta inget som gick att göra något åt, vilket var synd så vi fick göra en alternativ lösning på några. Hade kontakt med kundtjänst två gånger och även om jag alltid snabbt fick svar och de var trevliga så ledde det tyvärr aldrig någonstans till en tydligare hjälp. Men produkten var absolut topnotch! Och leveranstiden var mycket snabbare än utlovad!

Produktkvalitet
Prisvärdhet
Användarvänlighet

Visar recensioner 1-1

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign