Loading...

Sätt din egen touch på soffbord och baren hemma med hjälp av glasunderlägg med foto.

  • 9,5 x 9,5 cm
  • Hållbar högblank MDF
  • Undersida i glidfri kork
  • För privat bruk eller marknadsföring
  • I små volymer, från bara en enda

Dekoration: Sublimeringstryck (Obegränsade tryckfärger. Mjuk känsla. Levande, permanent tryck).

Obs! Bäst resultat får du om du fyller hela designytan när du specialdesignar dina glasunderlägg i papp. Ytor som lämnas tomma i designområdet kommer att bli vita på den färdiga produkten.

Praktiskt och personlig
Glasunderlägg med foto med en favoritbild eller egen design blir ett trevligt sätt att presentera goda drinkar på. De är också trevliga inflyttningspresenter eller bröllopspresenter, eller användbara när du ska marknadsföra ditt varumärke till kunder.

Bra skydd för viktiga ytor
Personliga glasunderlägg i papp är bra när man vill slippa märken av glas på bordet, men kan också göra bord och dukningar lite roligare. Dessa glasunderlägg i papp har högglansig finish som gör dem lätta att torka av, och blir ett bra underlag för foton och design. Underlaget av kork ser till att de stannar kvar där man lagt dem.

Gjord av dig, på nolltid
Redo att beställa? Välj någon av våra färdiga designer – som ett vackert monogram eller ett gulligt fotocollage – eller ladda upp din egen design eller logotyp. Lägg till egna detaljer i vår studio, så tar vi hand om resten sedan. Vi trycker dina specialdesignade glasunderlägg i papp och skickar hem dem till dig.

Glasunderlägg med foton

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign