Loading...

Paragon kulspetspenna med gravyr

Vår specialdesignade penna är ett prisvärt val för reklamgåvor, profilprodukter till mässor med mera. Sätt dit din logotyp och sälj in ditt företag. Mer information

Fetching compatible options
Färg
Antal
 
Ladda upp designHar du en design? Ladda upp och redigera den
100 % nöjdhetsgaranti

Ge ditt varumärke en sofistikerad touch.

– Metall med tre olika slags finish – Svart bläck – Medelstor kulspetsudd – Kolvmekanism – 13,74 cm lång, 0,89 cm i diameter – Pennans vikt: < 28,35 g

Dekoration: Silverfärgad lasergravyr

Alltid uppskattad
Den här pennan med gravyr ger ett elegant intryck – perfekt som marknadsföring till befintliga och potentiella kunder eller för att visa dina medarbetare att du uppskattar dem. Fira företagets årsdagar, nya milstolpar eller uppköp.

Boosta kampanjen
Vill du lyfta marknadsföringen en nivå eller två? Då kör vi! Med varje penndrag med den här kulspetspennan med gravyr kan du säkra en plats på marknaden. Pennan finns med kromfärgade accenter och i tre ytmaterial (metallic, matt och softtouch-yta) – det finns en variant för alla smaker.

Lättanvänd designstudio
Redo att börja skapa? Välj bland vårt stora urval av alternativ, och designa den rätta pennan för dina behov. Lägg sedan till företagsnamn, logga och kontaktuppgifter för att skapa medvetenhet om ditt varumärke.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign