Loading...

Specialdesignade pennor

Användbara presenter till deltagare och gäster är alltid uppskattat.
Visa alla

Handla efter typ

Hjälp ditt varumärke att synas med en reklamgåva som kommer till användning varje dag.
 
 
 
 
 

Rekommenderade produkter

Bläddra bland de specialdesignade pennor vi rekommenderar.

Mer att utforska

Skaffa en komplett uppsättning specialdesignade pennor till kontoret.
 
 
 

Utvalda varumärken

Titta mer på pennor från våra mest populära märken.

Beställ efter typ av dekoration

Välj den slags anpassningsteknik som passar dina behov bäst.
 
 
 

Se till att ditt företagsnamn och din logotyp är nära till hands med specialdesignade pennor.

Letar du efter marknadsföring som syns i kundernas vardag? Testa pennor med eget tryck på. Reklampennor med tryck är uppskattade både på mässor och på kontoret. Pennor med ditt varumärke är användbara på massor av sätt. Eftersom de är små och kompakta kan kunderna enkelt ta med dem i fickan eller väskan, så att din marknadsföring fortsätter på deras hemmaplan. Varje gång någon behöver skriva en viktig lista eller adress på ett kuvert så påminns de om ditt företag.

Skapa specialdesignade pennor som passar dina behov och din budget hos VistaPrint. När du tittar igenom vårt sortiment kan du hitta mängder av olika modeller, färger och anpassningsalternativ. Du kan också enkelt lägga till egna detaljer, som text och logotyp, i vår intuitiva designstudio. Och glöm inte att våra experter mer än gärna hjälper dig med dina idéer.

Vanliga frågor och svar

Ja. Vi stöder alla de vanligaste filtyperna, till exempel .pdf, .ai, .jpeg och .png.

Designen trycks på pennkroppen. Se till att du håller din design eller bild inom det angivna område som du ser i vår designstudio.

Vår VistaPrint kulspetspenna och VistaPrint kulspetspenna med gravyr kan beställas i ett enda exemplar och uppåt. Vi har ett stort urval reklampennor med olika minsta beställningsmängd, från 25 stycken och uppåt.

Ja, det finns flera bläckfärger att välja mellan. Du kan filtrera på bläckfärg i produktkatalogen om du vill ha en specifik färg på bläcket. De olika bläckfärgerna står också på produktsidan för respektive penna.

Vi har förslag som passar oavsett vilken budget du har, exempelvis aluminium, plast och bambu. Plastpennor är bra att dela ut som reklamgåvor medan aluminiumpennor med gravyr uppskattas på kontoret.

Håll det enkelt. Eftersom designen trycks på pennkroppen är lite bättre än mycket. Vi rekommenderar ett kort budskap eller logotyp och företagsnamn om du vill skapa proffsiga pennor för ditt varumärke.