Hoppa till huvudinnehållet

Trådlösa laddningsplattor

Trådlösa laddare är ett smart sätt att öka medvetenheten om ditt varumärke. Få folk att lägga märke till din logotyp varje gång de laddar telefonen. Mer information
Antal
 
100 % nöjdhetsgaranti

– Hölje i slät ABS-plast – Strömkabel ingår – Tryck från kant till kant – Kompatibel med alla Qi-aktiverade (trådlös laddning) mobiler

Dekoration: Fyrfärgstryck (sublimeringstryck)

Obs! Vi rekommenderar att du fyller hela designområdet. Ytor som lämnas tomma i designområdet kommer att bli vita på produkten.

En användbar design
Sätt laddaren med ditt varumärke på ett skrivbord, nattduksbordet eller annan plan yta och nära ett eluttag. Laddningsplattorna sätts i vanliga eluttaget. Om du vill ladda telefonen lägger du den bara på plattan.

Visa upp ditt varumärke
Anpassade laddare är ett praktiskt sätt för att visa upp din logotyp. Du kan göra dem till en del av dina kampanjer eller presenter. De kopplar även positiva associationer till ditt varumärke varje gång kunden laddar sin mobil.

Intuitiv designstudio
Är du redo att skapa din egen? Lägg till din logotyp, ditt företagsnamn eller din bild på den trådlösa laddarens hela övre yta. Vi tar hand om resten – professionellt tryck och leverans av din beställning.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign