Loading...

Bunkra upp inför nästa rea eller evenemang.

– 2 storlekar – 2 pappersalternativ – Livfullt färgtryck – Från 100 till 10 000 stycken – Rekommenderas för visning under kortare tid

Beställ mer, spendera mindre Beställ för nuet och framtiden med affischer i stora upplagor och spara pengar på köpet. Oavsett om du vill dekorera dina butiksväggar, ta med dem till mässor eller sätta upp dem på offentliga platser som köpcentrum och bibliotek så är våra hållbara affischer utmärkta för att nå fler kunder än någonsin med en enda beställning.

En beställning som varar Våra affischer i stora upplagor är inte bara kostnadseffektiva – de är också gjorda för att hålla länge. Både våra matta och glansiga affischer är av hög kvalitet och ljusäkta, så att du kan kommunicera dina budskap utan att behöva oroa dig för otydliga logotyper eller oläslig text. Tack vare de starka färger som trycks på antingen matt eller glansigt material kan du skapa affischer som verkligen representerar ditt varumärke.

Intuitiv designprocess Redo att börja skapa? Upptäck vårt galleri med helt anpassningsbara mallar eller använd alternativet för att ladda upp om du har en design som är klar att användas. Se till att ditt budskap är tydligt, enkelt och lätt att läsa när du lägger till dina detaljer – företagsnamn, logotyp eller evenemangsinformation. Vi tar hand om resten, och när dina snygga och professionella affischer levereras kommer de genast att dra till sig uppmärksamheten.

VistaPrint erbjuder Affischer i stora upplagor designmallar i olika stilar.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign