Loading...

Bjud in kunderna med flaggor som sticker ut.

– NYTT: Flaggstång som tillval – 3 storlekar – Vit polyester 110 g/m² – Innebruk och utebruk – Enkelsidigt färgtryck – Framställd av 95 % återvunnen polyester

Flagga för fler kunder Fasadflaggor är alltid bra när man vill locka in nya kunder. Anpassa dem med namn och logotyp och locka in förbipasserande kunder eller lägg till ett budskap som fångar blicken och använd dem inne i butiken till att marknadsföra specialerbjudanden. Dessutom är det enkelt att byta ut flaggan, så du kan ändra budskap när du vill.

Smidig montering Vare sig du ska ha dem inne i butiken eller utanför är det enkelt att sätta upp våra fasadflaggor. Flaggstången kan fästas på de flesta släta ytor och det är enkelt att sätta upp flaggan också. Och med tre storlekar och livfullt färgtryck på slitstark halvgenomskinlig polyester syns flaggorna var du än placerar dem.

Enkel designprocess Redo att börja skapa? Du kan använda en av våra anpassningsbara mallar eller ladda upp din bild och lägga till egna detaljer i vår designstudio online. Och om du behöver hjälp kan du alltid vända dig till vårt designteam som finns till hands dygnet runt. När du är nöjd med din design tar vi hand om resten: tryck och frakt av fasadflaggan så att din logotyp eller slogan verkligen kan ta plats.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign