Loading...

Ett prisvärt sätt att ge mässbordet en skjuts.

  • Tre storlekar
  • Polyester med flamskyddsmedel
  • Sublimeringstryck i färg
  • Tryck över hela

Se till att synas
Du har bara ett par sekunder på dig att fånga folks uppmärksamhet på evenemang. Våra löpare som du kan anpassa efter egen smak hjälper dig att synas på mässan och att presentera produkterna på ett säljande sätt. Om du verkligen vill synas lägger du till en stor kraftfull logotyp eller en stark färg – och skapar något som lockar in kunderna.

Lättvikts och slitstark
Löparna tillverkas av slitstark polyester, 220 g/m², och kan användas år efter år. De är enkla att sköta också, tyget är enkelt att vika, det är skrynkelfritt och kan tvättas i maskin. Så vare sig det ska användas för första gången eller femtionde kommer löparen att förvandla mässbordet till en snygg display på mässor, utomhusevent och i butik.

Intuitiv design
Redo att börja skapa? Välj ur vårt sortiment av olika alternativ och designa en produkt som är rätt för just dina behov. Lägg sedan till dina personliga detaljer – text, logotyp eller något annat. Därefter tar vi hand om resten: professionellt tryck och leverans av din beställning. Din specialdesignade produkt levereras med ett oslagbart utseende redo att visas upp.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign