Loading...

Förvandla din monter till något speciellt på några få sekunder.

– Rektangulära eller runda former – Sex rektangulära och runda storlekar – Maskintvättbar och återanvändbar – Brandhämmande material – Tryck över hela eller delar

Dags att synas
Vill du synas på evenemang eller framhäva utvalda produkter i butiken? En egenhändigt designad mässduk med logotyp gör direkt plana ytor och bord mer proffsiga. Det är därför vi gör det enkelt att designa tryckta dukar som binder ihop allt – där din logotyp, företagsnamn eller varumärkesfärger syns tydligt.

En skyltning som levererar
Med specialdesignade mässdukar har du goda möjligheter att få uppmärksamhet på mässor, utomhusevent eller i butik. Oavsett om bordet du dekorerar är rektangulärt eller runt erbjuder vi 6 storleksalternativ så att du kan hitta rätt längd för dig. Och när mässduken i polyester behöver tvättas kan du bara slänga den i tvättmaskinen.

Intuitiv design
Är du redo att skapa din egen, specialdesignade mässduk? Välj ur vårt sortiment av olika alternativ och designa en produkt som är rätt för just dina behov. Lägg sedan till dina personliga detaljer – text, logotyp eller något annat. Därefter tar vi hand om resten: professionellt tryck och leverans av din beställning. Din egendesignade skapelse levereras redo att användas.

Recensioner

1 recensioner
Write a Review
Betygsfördelning
 • 5 stjärnor
  1
 • 4 stjärnor
  0
 • 3 stjärnor
  0
 • 2 stjärnor
  0
 • 1 stjärna
  0
Användarvänlighet
Produktkvalitet
Prisvärdhet


Recenserad av 1 kunder

Första intryck får man bara en gång

25 sep. 2023 | Dalälvan

Enkelt och smidigt att ge ett proffsigt första intryck och skapa blickfång. Hyfsat snabb leveranstid och kanonbra rejält material i duken. Vackert och skarpt tryck med perfekt färgåtergivning. Jag är jättenöjd och har redan tipsat en vän som också skaffar sig en nu.

Första intryck får man bara en gång
Första intryck får man bara en gång
Produktkvalitet
Prisvärdhet
Användarvänlighet

Visar recensioner 1-1

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign