Hoppa till huvudinnehållet

Mässdukar

Piffa upp mäss- eller evenemangsbordet och få en snygg, professionell look. Maskintvättbar polyester med heltäckande färgsublimeringstryck. Mer information

Storlek
Antal
 
Ladda upp designHar du en design? Ladda upp och redigera den
100 % nöjdhetsgaranti

– 6 storlekar – Polyester med brandskyddsmedel – Tryck över hela – Sublimeringstryck

Gör dig redo att synas
Vill du märkas på evenemang eller framhäva utvalda produkter i butiken? En egenhändigt designad mässduk med logotyp gör direkt plana ytor och bord mer proffsiga. Det är därför vi gör det enkelt att designa en tryckt mässduk som en stilren grund för allt på bordet – samtidigt som din logotyp, företagets namn och färger visas tydligt.

En display som levererar
Med specialdesignade mässdukar kommer du att kunna locka uppmärksamheten till dig på mässor, utomhusevenemang och i butiken. Och när mässduken i polyester behöver tvättas kan du bara slänga den i tvättmaskinen.

Intuitiv design
Redo att börja skapa? Välj ur vårt sortiment av olika alternativ och designa en produkt som är rätt för just dina behov. Lägg sedan till dina personliga detaljer – text, logotyp eller något annat. Därefter tar vi hand om resten: professionellt tryck och leverans av din beställning. Din specialdesignade produkt levereras med ett oslagbart utseende redo att visas upp.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign