Loading...

Mässdukar

Piffa upp mäss- eller evenemangsbordet och få en snygg, professionell look. Nu har vi också ett alternativ av 100 % återvunnen polyester. Mer information

Fetching compatible options
Storlek
Antal
 
Ladda upp designHar du en design? Ladda upp och redigera den
100 % nöjdhetsgaranti

Förvandla din monter till något speciellt på några få sekunder.

– NYTT: 100 % återvunnet material som alternativ – 6 storlekar – 2 materialalternativ – Maskintvättbar och återanvändbar – Brandhämmande material – Tryck över hela eller delar

Dags att synas
Vill du synas på evenemang eller framhäva utvalda produkter i butiken? En egenhändigt designad mässduk med logotyp gör direkt plana ytor och bord mer proffsiga. Det är därför vi gör det enkelt att designa tryckta mässdukar som binder ihop hela displayen – där din design med favoritfoto, budskap eller illustration syns tydligt.

Slitstark lättviktsvariant
Våra mässdukar av hållbar polyester, 220 g/m², kan användas år efter år. Nu kan du välja mellan vanlig och återvunnen polyester. Vilket alternativ du än väljer får du färgtryck på strykfritt material som gör ett vanligt bord till ett som visar upp ditt varumärke på mässor, evenemang utomhus och i butik.

Intuitiv design
Dags att börja skapa? Välj ur vårt sortiment av olika alternativ och designa en produkt som är rätt för just dina behov. Lägg sedan till dina personliga detaljer – text, logotyp eller något annat. Därefter tar vi hand om resten: professionellt tryck och leverans av din beställning. Din specialdesignade produkt levereras med ett oslagbart utseende redo att visas upp.

Recensioner

1 recensioner
Write a Review
Betygsfördelning
 • 5 stjärnor
  1
 • 4 stjärnor
  0
 • 3 stjärnor
  0
 • 2 stjärnor
  0
 • 1 stjärna
  0
Användarvänlighet
Produktkvalitet
Prisvärdhet

Recenserad av 1 kunder

Första intryck får man bara en gång

25 sep. 2023 | Dalälvan

Enkelt och smidigt att ge ett proffsigt första intryck och skapa blickfång. Hyfsat snabb leveranstid och kanonbra rejält material i duken. Vackert och skarpt tryck med perfekt färgåtergivning. Jag är jättenöjd och har redan tipsat en vän som också skaffar sig en nu.

Första intryck får man bara en gång
Mässduk fram
Första intryck får man bara en gång
Mässduk
Produktkvalitet
Prisvärdhet
Användarvänlighet

Visar recensioner 1-1

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign