Loading...

Se till att synas var du än ställer ut, med de här mångsidiga borden som är enkla att ställa upp

  • 100 x 100 x 32 cm
  • Hopfällbar lättviktsram i aluminium
  • MDF-bordsskiva – 4 färgalternativ
  • Invändig hylla för förvaring
  • Maskintvättbart polyestertyg
  • 3-sidig panel, öppen baktill
  • Väska med hjul medföljer

Redo för uppvisning
Letar du efter sätt att visa upp ditt varumärke eller dina produkter på evenemang? Nu kan du på bara några minuter få en monterad display som visar upp din verksamhet för besökarna. Bordet har en hopfällbar aluminiumram och en invändig hylla för enkel förvaring, så det här portabla mässbordet kan du verkligen ha nytta av. Vare sig du medverkar på mässor, popup-utställningar, konferenser eller marknadsför nya produkter är vårt portabla mässbord lättvikts, mångsidigt och enkelt att montera.

Välj din stil
Våra portabla mässbord har en hopfällbar aluminiumram med kardborrfästen, så att du snabbt och enkelt kan byta ut tyget. Bordsskivan i trä och invändig hylla i laminat med trämönster – perfekt när du ska visa, förvara eller dölja dina produkter på mässor och evenemang. Med fyra olika färger på bordsskivan kan du lätt hitta en som passar bra ihop med ditt varumärke. När du är klar packar du bara ihop displayen i väskan med hjul och drar vidare till nästa evenemang – smidigt när man ska vidare.

Kreativ 3D-design
Med vår 3D-designstudio behöver du inte vara expert för att skapa ett snyggt mässbord. Du kan anpassa polyestertyget med text, bilder, färg och mycket mer. (Du kan till och med vända på den för en 360-gradersvy.) När du är klar tar vi hand om resten. Ditt portabla mässbord levereras färdigt att användas.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign