Loading...

Med golvdisplayer kan du enkelt flytta runt på ditt budskap

  • Dubbla väggar, vit papp
  • 70 x 100 cm
  • Slät matt finish
  • Inbyggt ställ
  • Rekommenderas för inomhusbruk
  • Lättvikts och enkla att ta med

Få ditt företag att synas
Letar du efter ett sätt att få folk att stanna vid ditt mässbås eller display? Då kan fristående golvdisplayer vara något för dig. Dessa lätta och återanvändbara displayer har ett inbyggt ställ och är smidiga att transportera. De är utformade för att ge dig en smidig och funktionell reklammöjlighet, samtidigt som de visar upp din unika stil för att locka besökare. Använd specialdesignade ställ för inomhusbruk och gör reklam för rea, kampanjer, produktbeskrivningar, tjänster och evenemang.

Enkla och samtidigt mångsidiga
Vare sig du ska använda dem till mässor, konferenser eller utställningar är våra golvdisplayer i hållbar papp för inomhusbruk ett perfekt verktyg för att skicka ett enkelt men tydligt budskap till dina kunder, befintliga och blivande. Och eftersom en golvdisplay bara väger 1 kg är de enkla att bära, sätta upp, flytta runt och återanvända närhelst de behövs.

Enkel, kreativ process
Redo att sätta igång? Du kan ladda upp en egen designfil eller skapa golvdisplayer från noll i vår designstudio. Sedan trycker vi din beställning och levererar den till dig. Din specialdesignade golvdisplay levereras skarp och snygg, och klar att sättas upp.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign