Loading...

Få ökad synlighet på evenemang med rollup på rörstativ.

  • 4 bredder
  • Finstickad polyester
  • Formsydd
  • Ställning och väska ingår
  • Enkel montering utan verktyg
  • Endast för innebruk

Monteringsanvisning: Ladda ner den här PDF:en för att komma igång med monteringen.

Iögonenfallande design

Med så många småföretag som söker uppmärksamhet på mässor, evenemang och annat är det bra med ett enkelt sätt som hjälper dig att synas. Det är här våra rollup på rörstativ kommer in. Våra rollup på rörstativ är över 230 cm höga (med många olika bredder), och de är framtagna för att verkligen få folk att titta till. Och eftersom du kan köpa tyget separat kan du ändra budskap när du vill.

Enkel att montera och återanvända

Våra rollup på rörstativ består av finstickat material som enkelt glider över det medföljande stativet så att du får en skräddarsydd och proffsig look – utan verktyg. Lägg bara till din logo och annan viktig information så har du en snygg bakgrund på evenemang, presentationer, i butiken eller på konferenser med mera. Eftersom den har så låg vikt är den enkel att flytta runt och använda om och om igen. Sedan kan du tvätta tyget om du behöver.

Intuitiv designprocess

Börja skapa din tygbanderoll genom att ladda upp din egen design med vårt uppladdningsverktyg. Därefter tar vi hand om resten: professionellt tryck och leverans av din beställning. När din tygbanderoll kommer kan du använda den direkt.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign