Loading...

Skapa eleganta och proffsiga runda mässdukar som knyter ihop inredningen

  • Sex storlekar
  • Kan fås med fåll
  • Maskintvättbar och återanvändbar
  • Flamhämmande material
  • Välj mellan tryck på valda delar eller över hela

För en proffsig, elegant och inbjudande touch
Du som designar mässbås, restauranger eller till evenemang vet att detaljerna är allt. Borden är i fokus när gästerna kommer, så det är bra att satsa ordentligt på dem om du vill imponera. Och när du köper många dukar är det viktigt att du får valuta för pengarna. Våra runda mässdukar är slitstarka, maskintvättbara och återanvändbara – det gör dem mer ekonomiska.

Visa upp er med självförtroendet på topp
Våra runda mässdukar är framställda av slitstark och hållbar polyester på 220 g/m² som ger en bra känsla till evenemanget dag efter dag. Som en extra touch kan du välja att lägga till fållning av dukens kant. Med eller utan fåll får du ett skarpt och färgrikt tryck som du kan vara stolt över.

Designa enkelt och smidigt
Börja med att titta igenom vårt galleri med anpassningsbara designmallar när du vill skapa egna runda mässdukar. Eller ladda upp din egen om du har en färdig design. Hitta en design du gillar och gör den till din genom att tillföra dina unika detaljer. Vi tar hand om resten, och när dina snygga runda mässdukar levereras kommer de genast att dra till sig uppmärksamheten.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign