Loading...

Specialdesignade kläder och väskor till laget

Marknadsför ditt varumärke eller lag med våra kläder och väskor som är speciellt framtagna för proffsiga team. Med designfunktionen ”Team” kan du skapa en enhetlig stil men samtidigt sätta olika namn och nummer på kläderna för var och en i gänget.

793 resultat
Hoppa till filtrerade resultat
793 resultat


-

Skapa en enhetlig stil med specialdesignade väskor och kläder till laget.

Visa lagkänslan och sprid budskapet med kläder och väskor till hela gänget. Hos VistaPrint kan du hitta massor av olika alternativ som du kan anpassa. Vissa av våra mest uppskattade artiklar är klassiska T-shirts, sköna kepsar och praktiska shoppingkassar. Tryck på kläder passar bra till arbetskläder och marknadsföringsevenemang – du kan till och med skapa matchställ om du vill. Och med vårt designverktyg online kan du designa kläder till laget med egna detaljer för var och en, som namn och tröjnummer.

Så här designar man kläder och väskor till flera

  1. Titta igenom alla våra väskor och kläder för team och välj favoriterna. Använd filtren till vänster så kan du sortera efter material, storlek, modell med mera.

  2. När du hittat rätt klickar du på produkten och går till produktsidan. Väl där kan du välja färg på materialet.

  3. Sedan laddar du upp din egen design eller skapar något helt nytt.

  4. När du är i designstudion klickar du på Team i panelen till vänster.

  5. Placera platshållare för respektive persons namn och tröjnummer (valfritt, men bra om du ska designa matchställ.)

  6. Klicka på Nästa – vi ber dig skriva in uppgifter för var och en i laget. Sedan tar vi hand om resten och trycker de specialdesignade kläderna och väskorna. Du kan gå igenom alla de personanpassade artiklarna innan du lägger dem i kundvagnen.

Personanpassade väskor och kläder till laget ger en proffsig och enhetlig look till alla i gänget. Och våra designexperter kan hjälpa dig att skapa en design som representerar ditt varumärke eller lag på bästa möjliga sätt. Klicka bara på ”Behöver du designhjälp?” i nedre högra hörnet i designstudion eller gå till vårt hjälpcenter.

Vanliga frågor och svar

Börja med att välja favoritprodukten – du kan sortera efter typ av dekoration, material och mycket annat med hjälp av filtren till vänster på sidan. På produktsidan för vald artikel går du vidare till vår designstudio – ladda upp en logotyp eller skapa en helt ny design med hjälp av våra specialdesignade bitar. Klicka på ”Team” i panelen till vänster och lägg till de olika personernas namn och tröjnummer (valfritt, men perfekt till matchställ och sportväskan). När du är klar kan du förhandsvisa varje enskilt plagg och dubbelkolla att du är nöjd innan du lägger produkterna i kundvagnen.

Våra fotbolls- och basketställ kan anpassas med sublimeringstryck över hela, där bläcket färgas in i alla synliga delar av tyget. Det betyder alltså att din design kan täcka hela plagget, utan begränsningar. Lägg till lagfärgerna framtill, baktill och på ärmarna. Få lagets matchställ att synas med mönster, text och bilder.

Det är olika för olika produkter, men du hittar priset per styck på respektive produktsida. VistaPrint har riktigt bra priser för grupper, priset sjunker nämligen per styck, ju fler du lägger i kundvagnen.

Det finns flera alternativ: färgtryck, enfärgat tryck, brodyr och transfertryck. Sortera efter Dekoration och hitta exakt det du är ute efter.

Räkna med drygt 10 arbetsdagar för tryck och leverans. Du hittar mer information om våra leveranser här.

Det går att få tryck på baksidan på vissa av våra kläder. Mer information om dekorområdet hittar du på produktsidan.