Loading...

T-shirts till teamet

Designa en koordinerad stil till teamet. Vi har specialdesignade T-shirts till grupper, som personalkläder och till alla slags evenemang. De kan enkelt anpassas till var och en i gänget – designa grunden så ordnar vi resten.

160 resultat
Hoppa till filtrerade resultat
160 resultat


-

Gör gruppevenemang ännu roligare med specialdesignade T-shirts.

Fest på kontoret, tävling för välgörenhet, familjeträff eller turneringar – när alla i laget har likadan T-shirt blir man extra peppad. Hos VistaPrint kan vi erbjuda en mängd olika T-shirts till gruppevenemang och specialdesignade tränings-T-shirts. Välj kort ärm, lång ärm, olika halsringningar, storlekar och passformer, t.ex. dam och barn. Vi kan till och med erbjuda varianter med varumärken. Det är enkelt att skapa grupp-T-shirts – designa en, och anpassa sedan för var och en av deltagarna.

Så här gör du

  1. Titta igenom vår kollektion och välj favorit-T-shirt. Använd filtren till vänster så kan du söka efter material, storlek, modell med mera.

  2. På produktsidan väljer du sedan färg på T-shirten. Lägg till din design eller välj en av våra anpassningsbara mallar.

  3. I designstudion klickar du på ”Team” i panelen till vänster.

  4. Placera platshållare för namn och spelarnummer för var och en.

  5. Klicka på ”Nästa”. Du tillfrågas om att ange namn och tröjnummer för var och en i laget. Sedan sköter vi resten – vi skapar specialdesignade T-shirts för var och en i gruppen. Du kan till och med förhandsgranska alla de personliga tröjorna innan du lägger till dem i kundvagnen.

Behöver du lite hjälp med designen av dina grupp-T-shirts? Vi har experter som kan hjälpa till. Gå bara in på vårt hjälpcenter eller klicka på ”Behöver du designhjälp?” i nedre högra hörnet i designstudion.

Vanliga frågor och svar

Det är enkelt! Välj din favorittröja – du kan använda filter till vänster på skärmen för t.ex. material, ärmlängd och halsringning. Använd vår designstudio och anpassa T-shirten – du behöver bara göra designen en gång. Sedan anpassar du för var och en i gruppen – klicka bara på ”Team” i panelen till vänster i designstudion. Du tillfrågas om att ange namn för var och en i laget plus tröjnummer (valfritt, men bra till lag). Innan du lägger de olika tröjorna i kundvagnen kan du förhandsgranska dem, så att du säkert är nöjd med den färdiga designen.

Absolut. Hos VistaPrint kan du skapa matchställ till fotbollslag och basketlag, specialdesignade med sublimeringstryck över hela. Det är en dekorationsteknik där man med hjälp av värme för över färgerna över hela tyget, så att din design kan täcka hela matchstället utan begränsningar. Anpassa framsida, baksida och ärmar (om du vill) med lagets färger. Du kan till och med lägga till mönster, text och bilder.

Priset beror på vilken vara du väljer. Pris per styck hittar du på produktsidorna, men det visas också i designstudion medan du arbetar med designen. VistaPrint har riktigt bra priser på T-shirt-tryck för grupper, priset sjunker nämligen per styck, ju fler du lägger i kundvagnen.

Det finns flera olika alternativ när du ska trycka T-shirt till grupper. Här hos VistaPrint kan du välja mellan transfertryck, färgtryck (tryck direkt på tyget) och brodyr. Filtrera på ”Dekoration” i panelen på vänster sida så kan du hitta det du vill ha.

Information om våra leveranstider hittar du här.

Ja, vissa av våra T-shirts kan få tryck på ryggen mot en extra kostnad.

Vi har storlekar för ungdomar och vuxna – använd filtren till vänster för att ta fram det du behöver.

Maskintvätt 40° C. Tål ej blekning, torktumling eller kemtvätt.