Loading...

Vattentåliga etiketter som håller länge och ger din design ett proffsigt intryck

– 15 storlekar
– 4 standardformer
– Går att få med specialdesignade former
– Vitt vattentåligt papper
– Färgtryck
– Från 100 till 10 000 stycken

Etiketternas superhjälte
Om etiketter kunde ha en superkraft skulle de antagligen välja att vara vattentåliga. Oavsett om du ska märka ölflaskor, schampoflaskor eller syltburkar ser vattentåliga etiketter till att logotyp och produktinfo sitter på plats och ser bra ut. I kontakt med vatten, kondens eller fukt kan vanliga etiketter lätt blekna och glida av. Vattenavvisande etiketter tål inte heller att utsättas för hur mycket fukt som helst. Välj vattentåligt och spara både tid och pengar i det långa loppet.

Mångsidiga och praktiska
Förutom att våra vattentåliga etiketter är så hållbara är de även tillgängliga i 15 storlekar och 4 traditionella former. Du kan också ge dina etiketter specialdesignade former om du vill ha det där lilla extra. Etiketterna trycks på en rulle med vitt, vattentåligt papper så att du snabbt kan märka dina produkter innan du placerar dem på hyllan.

Designa på ett enkelt sätt
Kom igång genom att ladda upp din egen unika design eller bläddra i vårt galleri av helt anpassningsbara mallar. Du kan söka bland våra mallar utifrån bransch eller tema och på så sätt snabbt och enkelt hitta det du är ute efter. Hitta en design du gillar och gör den till din genom att tillföra dina unika detaljer. Vi tar hand om resten.

Recensioner

1 recensioner
Write a Review
Betygsfördelning
 • 5 stjärnor
  0
 • 4 stjärnor
  0
 • 3 stjärnor
  0
 • 2 stjärnor
  0
 • 1 stjärna
  1


Recenserad av 1 kunder

Tål ej vatten

29 apr. 2024 | Peter | Verified Buyer

Fäster inte. Lossar vid fukt


Visar recensioner 1-1

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign