Hoppa till huvudinnehållet
Loading...

Bordsskyltar

Skapa unika, fristående bordsryttare som du kan använda som menyer, bordsprydnader med mera. Fyrfärgstryck med enkel uppladdning av design. Mer information

Fetching compatible options
Storlek
Antal
 
Ladda upp designHar du en design? Ladda upp och redigera den
100 % nöjdhetsgaranti

Reklam som du kan få upp på några sekunder.

– 2 storlekar – Papper 300 g/m² – 3 pappersalternativ – Rekommenderas för innebruk – Livfullt fyrfärgstryck

Vill du ha ett enkelt sätt att kommunicera med möjliga kunder på? Specialdesignade bordsryttare står av sig själva, fångar blicken och passar bra i många olika sammanhang. Använd dem när du vill göra reklam för specialerbjudanden, meddela viktig information till kunder och sätta en personlig touch på butiksdiskar, restaurangbord eller evenemangsbord. De är också smidiga som kontaktlösa menyer. Lägg bara till en QR-kod som länkar till din digitala meny så kan gästerna enkelt skanna och visa allt på menyn direkt på mobilen.

Redo att börja skapa? Börja med att ladda upp en högupplöst bild av din design. Se till att bilderna är skarpa, livfulla och har hög upplösning för tryck av högsta kvalitet. När du ser över din design kan du lägga till text och logotyp om du vill, och ändra eventuella detaljer. När du är klar tar vi över och dina specialdesignade bordsryttare levereras färdiga att använda.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign