Loading...

Personliga muggar

Personliga muggar placerar din logotyp eller ditt budskap nära användarna. Våra muggar med gravyr eller tryck är perfekta på kontoret. Och om du ger specialdesignade muggar till kunderna så tänker de på ditt varumärke varje gång de dricker kaffe.

25 resultat
Hoppa till filtrerade resultat
25 resultat


-

Designa din egen mugg med din logotyp eller ditt budskap.

Letar du efter en fotomugg som helt klart är just din? Eller personliga muggar till hela teamet? Vad sägs om reklamgåvor med ditt varumärke som hjälper nya och befintliga kunder att komma ihåg ditt företag? Vad du än behöver kan personliga muggar från VistaPrint servera din design med stil.

Det är lätt att designa egna muggar. Använd vår interaktiva designstudio och ladda upp din designfil eller lek med de olika alternativen i studion och skapa en helt ny design som du – och ditt team – kommer att uppskatta. Och om du behöver tips på vägen har vi ett designteam som kan hjälpa dig.

Vanliga frågor och svar

Absolut. Vi hanterar filformaten .jpg, .png, .pdf, .ppt och .ai.

Det finns ett par olika metoder. I vårt sortiment har vi många muggar för enfärgat tryck. Vi kan också erbjuda fyrfärgstryck på muggar och dessutom lasergravyr. Specialdesignade muggar med tryck är perfekta som reklamgåvor, och lasergravyr är ett premiumalternativ.

Vi har många varianter, som keramik, rostfritt stål och plast. Du kan filtrera på Material och hitta det du är ute efter.

Våra personliga muggar rymmer mellan 200 och 590 ml. Du kan filtrera på Volym och se olika alternativ.

Ja. Vi har fotomuggar som man kan beställa en enda av om man vill – perfekt när man vill designa en helt unik mugg. Andra muggar börjar på högre antal vilket gör dem perfekta som reklamgåvor.