Loading...

Personliga västar och reflexvästar

Hjälp teamet att ligga steget före vädret med specialdesignade västar och reflexvästar. Det är enkelt – och roligt – att skapa en koordinerad look till hela teamet i vår designstudio. Lägg bara till logotyp, klubbemblem eller ditt företagsnamn.

31 resultat
Hoppa till filtrerade resultat
31 resultat


-

Designa västar och reflexvästar med tryck.

Om du letar efter ett plagg som ger lagom värme kan en väst vara det extra lager som både värmer och är snyggt. Anpassade reflexvästar i klara färger hjälper er också att synas när ni jobbar utomhus eller vid dåligt sikt. VistaPrint har mängder av stilar, varumärken, material och färger att välja mellan, precis det du behöver för att ge din vision liv.

Du kan till och med välja mellan alternativ som elastisk dragsko, hällor för upphängning, reflekterande tejp och fukttransporterande eller vattentätt material. När du har hittat en väst som passar dig och ditt team specialdesignar du den i vår interaktiva designstudio. Och glöm inte att våra experter inom design gärna hjälper dig om du behöver. Sedan tar vi hand om resten. Dina västar, med eller utan reflexer, levereras färdiga att användas.

Vanliga frågor och svar

Absolut. Du kan ladda upp designfiler i följande format: .pdf, .ai, .jpeg, .png och .ppt. Eller skapa något från grunden i vår designstudio.

De flesta av våra västar är tillverkade av polyester eller nylon, men vi har också alternativ med bomull och akryl.

Ja. De flesta av våra västar har dragkedja. Utöver dragkedjan finns olika alternativ med fickor fram, vid bröstet och invändigt.

De flesta av våra reflexvästar och specialdesignade västar behöver inte beställas i något visst antal – men ju fler du köper, desto mindre betalar du per styck.

Beroende på vilken produkt det är kan logotypen broderas, tryckas på vanligt vis eller med transfertryck. – Brodyr – Din design broderas på tyget med upp till 12 färgade trådar, vilket ger varaktig färg, struktur och hög kvalitet. – Enfärgat tryck – färgen trycks genom en vävd skärm och in i tyget, vilket skapar en hållbar design med en ”påmålad” känsla. – Fyrfärgstryck – din design trycks och förs sedan över på tyget med hjälp av värme, vilket skapar ett fotorealistiskt tryck med lite grövre struktur.