Loading...

Reklamprodukter till lag

Se hela vår kollektion specialdesignade flaskor, pennor, musmattor med mera till laget. Reklamprodukter till lag blir bra presenter till personal och kunder. Det tar bara några minuter med vår ”Team”-funktion – designa ett startplagg och anpassa det sedan efter var och en i laget.

181 resultat
Hoppa till filtrerade resultat
181 resultat


-

Visa lagkänslan med reklamprodukter för klubben.

Vår kollektion reklamprodukter för klubbar och lag är perfekta för företag, skolor, idrottslag och alla grupper som vill visa upp sin laganda. Välj mellan mängder av produkter som kan specialdesignas efter tycke och smak, som vattenflaskor, pennor, musmattor och mycket mer. Du kan ladda upp din logotyp eller klubbemblem eller skapa något helt nytt i vår designstudio. Och med vår ”Team”-funktion kan du smidigt lägga till varje persons namn eller tröjnummer och skapa produkter så att alla i laget får en egen.

Så här designar du reklamprodukter till lag

  1. Välj din favoritprodukt i vårt utbud. Använd filtren till vänster så kan du sortera efter material, typ av dekor, modell med mera.
  2. När du hittat rätt klickar du på produkten och går till produktsidan. Väl där kan du välja färg på materialet.
  3. Sedan laddar du upp din egen design, väljer bland våra designmallar eller skapar något helt nytt från grunden.
  4. När du är i designstudion klickar du på Team i panelen till vänster.
  5. Placera ut platshållare för respektive persons namn.
  6. Klicka på Nästa – vi ber dig skriva in uppgifter för var och en i laget. Sedan tar vi hand om resten och trycker de specialdesignade kläderna så att alla i laget får var sin. Du kan till och med gå igenom alla de personanpassade artiklarna innan du lägger dem i kundvagnen.

vare sig de ska användas som företagsgåvor, till teambuildingevent eller bara till vardags kan de här reklamprodukterna hjälpa laget att visa vinnarandan. Och om du behöver hjälp med att ge liv åt dina idéer har vi designexperter som kan hjälpa till. Klicka bara på ”Behöver du designhjälp?” i nedre högra hörnet i designstudion eller gå till vårt hjälpcenter..

Vanliga frågor och svar

Vi har mängder av möjligheter – välj mellan allt från vattenflaskor och muggar med lock till pennor, bagagelappar, musmattor, USB-minnen och mycket mer.

Det är olika för olika produkter, men du hittar priset per styck på respektive produktsida. VistaPrint har riktigt bra priser för grupper, priset sjunker nämligen per styck, ju fler du lägger i kundvagnen.

Räkna med drygt 10 arbetsdagar för tryck och leverans. Du hittar mer information om våra leveranser här.