Loading...

Gör din förpackning till en möjlighet som ingen missar.

  • Självhäftande PVC
  • 3 materialalternativ
  • 5 cm bred tejp
  • Enfärgat tryck

Guide för applicering: Nedan finns stegvisa tips om hur du använder din specialdesignade tejp.

Enkel förpackningslösning
När det gäller att marknadsföra ditt lilla företag är specialdesignad och självhäftande packtejp en kostnadseffektiv metod för att imponera på kunder. Förutom att säkra kartonger och lådor inför transport gör den specialdesignade detaljen din förpackning bättre som helhet. Och med vårt enfärgade tryck kan du lägga till en logotyp, ett varumärkesbudskap (eller både och!) för att skapa ett spännande ögonblick under uppackningen.

Enkelt att försegla och leverera
Våra rullar med stark självhäftande packtejp för förpackningar är lätta att använda – varken vatten eller lim krävs, och de fäster på pappersförpackningar eller mjuka förpackningar, brevpack och mycket annat. Tillgängliga i vit, ljusbrun och genomskinlig PVC.

En unboxing-upplevelse
För att komma igång väljer du det enfärgade alternativ som passar dig bäst. Anpassa sedan din logotyp eller bild i vår designstudio för att skapa en självhäftande packtejp som kommer att se bra ut på din produktförpackning (och i posten). Vi levererar tejpen ända till dörren

Letar du efter ett alternativ som går att få i litet antal men med många färger? Se våra förseglingsremsor.

Guide för applicering

Applicera enkelt tejpen på följande vis:

  1. MÄT OCH KLIPP Mät hur lång tejpbit du behöver och klipp av önskad längd med sax.

  2. APPLICERA Nu när tejpen är klippt i rätt längd fäster du tejpen försiktigt på förpackningen eller kuvertet tills tejpen sitter fast.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign