Loading...

Skapa förpackningar som de minns långt efter att de öppnat dem, med specialdesignade påsar för leverans.

– 5 storlekar – Ovadderat vitt polyetylenkuvert – 2 självhäftande remsor – Väder- och rivtåliga – Enfärgade, tryck på två sidor – Från 200 till 10 000 st

Flexibel lättviktsförpackning

Letar du efter ett smidigt och kostnadseffektivt sätt att skicka varor på, som samtidigt hjälper dig att marknadsföra ditt varumärke? E-handelspåsar tål väder och vind samt tuffa förhållanden och är ett bra alternativ till lådor i papp och wellpapp – och perfekta när du skickar kläder, böcker och andra varor som inte är känsliga för stötar.

Lättanvända alternativ

Våra e-handelspåsar av smidig polyetylen har låg vikt och två självhäftande remsor för snabb och säker förslutning. Med enfärgat tryck och fem olika storlekar kan du designa en e-handelspåse som visar upp ditt företagsnamn, varumärke eller design.

Ren och enkel design

Redo att börja skapa din e-handelspåse med eget tryck? Börja med att utforska vårt galleri med fullt anpassningsbara designmallar. (Eller använd uppladdningsalternativet om du redan har en färdig design.) När du har hittat en design du gillar kan du anpassa den efter din smak med de detaljer du tycker passar bäst. Vi tar hand om resten: professionellt tryck och leverans av din beställning. När dina e-handelspåsar med eget tryck levereras är det bara att börja använda dem.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign