Hoppa till huvudinnehållet

Transparenta etiketter

Visa upp ditt varumärke med transparenta etiketter. Hitta specialdesignade former och ett stort sortiment storlekar med enkel uppladdning av design. Mer information

Form
Storlek
Antal
 
100 % nöjdhetsgaranti
  • 15 storlekar
  • Genomskinlig plast
  • Extratjock baksida med flärp
  • Specialdesignade former tillgängliga
  • Livfullt färgtryck
  • Designprocessen Ladda upp och sätt igång

Letar du efter roliga och samtidigt snabba sätt att sätta ditt varumärke på flaskor, askar, burkar, påsar med mera? Då kanske transparenta etiketter är nåt för dig. Med en mängd olika former och storlekar gör vi det enkelt för dig att skapa egna etiketter och gå upp en nivå i varumärkesprofilering.

Våra anpassningsbara etiketter i färg trycks på transparent plast, och kan skäras i vilken form du vill. Och du kan dessutom välja matt eller glansig finish om du vill lägga till en särskild touch på dina etiketter.

Börja skapa specialdesignade etiketter genom att ladda upp din logotyp, lägga till ditt företagsnamn och kontaktuppgifter. Välj det antal som passar dig bäst, det är allt. Vi tar hand om resten, och när dina specialdesignade etiketter levereras kommer de genast att dra till sig uppmärksamheten.

Redo att börja skapa? Med Ladda upp och sätt igång kan du snabbt men utan stress skapa genomskurna klistermärken som du vill ha dem. När du laddat upp din logotyp eller bild kommer en av våra designexperter omvandla den till en specialdesignad klistermärkesdesign åt dig. Vi e-postar designen till dig, du godkänner den eller ber om eventuella ändringar. När den är perfekt trycker vi, förpackar och levererar dina klistermärken. Din beställning levereras färdig för användning – och färdig att synas.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign