Loading...

Lyxiga och hållbara material

Lyft visitkortet med unika material och finish.

Oväntade alternativ som fångar folks uppmärksamhet

Gör ett annorlunda kort – som märks.
 
 
 
 
 
 
Stick ut med en egen design som inte kostar skjortan
Ge ditt visitkort en proffsig finish. Fyll i ett kort formulär och få konceptförslag från våra egna designer inom 24 timmar.
Samarbeta med en designer

Gå från standard till stiligt med material och finish som fångar ögat.

Vill du vara det företag folk tänker på först? Gör ditt visitkort (och ditt företag) till något extra med annorlunda papper – det kan hjälpa dig att få uppmärksamhet och underlätta för kunderna att komma ihåg dig. Relieftryck och folietryck i metallic förbättrar hela designen och lyfter fram din logotyp, ditt namn och annan viktig information på visitkortet. Du kan välja mellan exempelvis ultratjocka visitkort och visitkort i plast, och ge kunden något mer oväntat. Utforska alla olika möjligheter och skapa ett nytt favoritkort – som kunderna inte kan missa.

Vanliga frågor och svar

Du kan alltid titta på våra visitkort av premiumkvalitet, som finns med olika texturer och material.

Du kan kombinera alternativen för hörn, form och finish med vissa (men inte alla) slags papper. Beroende på hur vi trycker på de olika materialen kan det finnas vissa begränsningar i möjligheterna för anpassning. Välj korttyp ovan för att se exakt vilka alternativ som kan användas på det kortet.

Ja. Mot en extra avgift kan du lägga till tryck på baksidan på de flesta av de här alternativen, inklusive plast. De enda undantagen är våra visitkortsmagneter.