Loading...

Specialdesignade vattenflaskor

Specialdesignade vattenflaskor hjälper dig att hålla rätt vätskenivå i kroppen – och de är också bra marknadsföringsverktyg eftersom de syns i farten. Skapa din helt egen – ladda upp en förberedd design eller börja från noll i vår designstudio online.

78 resultat
Hoppa till filtrerade resultat
78 resultat


-

Designa specialdesignade vattenflaskor som sprider ditt budskap.

Specialdesignade vattenflaskor passar bra att ta med till gymmet, på vandringar eller att bara ha nära till hands i vardagen. Våra flaskor passar bra att använda hemma, på kontoret och när du pendlar till jobbet. Vattenflaskor med logotyp är bra i marknadsföringen och stärker ditt varumärke vid varje klunk. Dessa flaskor kan dessutom användas flera gånger, vilket gör dem till ett bra alternativ till engångsflaskor i plast.

Taggad på att skapa egna vattenflaskor med tryck? Ladda bara upp din logotyp, bild eller text och sätt igång. Eller skapa något helt nytt i vår designstudio online. Vårt team med designexperter kan också hjälpa dig att föra fram din vision. Sedan tar vi hand om resten – och du kan luta dig tillbaka och vänta in dina nya specialdesignade vattenflaskor inför nästa evenemang eller äventyr.

Vanliga frågor och svar

De flesta är tillverkade av rostfritt stål, aluminium eller plast – men vi har också flaskor i keramik, glas och silikon.

De rymmer mellan 350 och 1 300 ml. Filtrera på volym så kan du hitta det du letar efter – och du kan också titta på flaskans produktsida.

Ja – vi kan hantera följande format: .jpeg, .png, .pdf, .ai och .ppt.

Ja, de flesta av våra vattenflaskor med tryck har ett minsta antal när man beställer. Men om du behöver köpa fler att ge bort som reklamgåva så sjunker priset per styck ju fler du köper.

Vi rekommenderar inte det. Dessa personliga sportflaskorna är avsedda för kalla drycker. Om du letar efter en flaska som håller dryckerna varma kan du titta på våra muggar och termosflaskor.