Loading...

Organisera och presentera dokumenten snyggt och praktiskt med folder med två fickor.

  • Två storlekar att välja mellan
  • Tre olika typer av papper
  • Två innerfack, två stilar att välja mellan
  • Plats för visitkort
  • Livfullt färgtryck
  • Antal från 25 till 10 000

Gör intryck som varar
Stick ut på evenemang med mappar med dubbla fack. De här mapparna har två fack för bättre förvaring. Vår större folder rymmer A4-papper och passar i C4-kuvert, medan den mindre mappen passar med A5-papper och C5-kuvert. Förvara smidigt presentationer skilt från stöddokumenten. Våra mappar har också ett smart fack för visitkort – det gör att de passar utmärkt på mässor, konferenser och för företagare som mäklare, inredare, ekonomiska rådgivare med flera. Förenkla distributionen av informationspaket.

Rätt känsla
Du kan få mappen i en rad olika material, välj den folder med två fickor som passar dig bäst. De finns med matt eller glansig finish – eller softtouch-yta som ger en elegant touch. Du kan också välja mellan två olika slags fack. Våra budgetvänliga mappar har en slits, så att du enkelt kan vika och montera ihop dem. Vår premiummappar har förlimmade fack.

Smidig designprocess
Redo att anpassa en egen folder med två fickor? Börja med att välja önskad storlek och design på facken. Sedan kan du ladda upp din design eller börja från grunden, och lägga till egen logotyp, text och bilder. Och om du behöver hjälp finns våra designexperter alltid här och kan hjälpa dig. När du lagt din beställning tar vi hand om resten. Din specialdesignade folder med två fickor levereras med ett oslagbart utseende redo att visas upp.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign