Loading...

Genomskurna stickers på ark

Obs! Enhetspriset är per ark.


Skapa specialdesignade klistermärken som är lika unika som ditt varumärke. Flera genomskurna klistermärken på ett ark som kan skapas i vår designstudio. Mer information

Fetching compatible options
Storlek
Material
Antal
 
100 % nöjdhetsgaranti

Bryt mönstret genom att skapa dina egna. Skapa en specialdesignad beskärningslinje för dina genomskurna klistermärken.

– 6 storlekar – Går att få med specialdesignade former – Antal klistermärken per ark varierar beroende på storlek – Vitt papper och genomskinlig plast – Beställ så lite som ett ark med klistermärken – Extra tjock baksida med flikar

Obs! Mängdalternativen ovan gäller tryckta ark. När du väljer mängd ska du tänka på att 1 ark inte är 1 klistermärke.

Lika unika som ditt varumärke
Letar du efter ett unikt och roligt sätt för att märka dina produkter eller paket? Med genomskurna klistermärken kan du hjälpa dina produkter och ditt företag att sticka ut från mängden. Våra klistermärken trycks på vitt papper eller genomskinlig plast och kan skäras till i vilken form du vill. Och du kan välja det antal som passar dig bäst: Tryck så få som 1 ark klistermärken till mindre projekt eller en stor omgång till större projekt.

Mångsidig märkning
Förutom att använda genomskurna klistermärken på produkter är de ett utmärkt sätt för att anpassa onlinebeställningar. Använd dem för att försluta omslagspapper, lådor, kuvert och mycket annat. Du kan till och med fästa dem på hängetiketter eller dela ut dem till kunder som små lojalitetspresenter.

Ladda upp och sätt igång
Redo att börja skapa? Med vår designstudio kan du ladda upp din logotyp eller bild och börja anpassa med en gång. Välj en bakgrundsfärg, och välj sedan standardform eller egen design på beskärningslinjen för dina klistermärken. När din design är klar går klistermärkena till tryck, och de levereras sedan färdiga att användas och dra till sig uppmärksamhet.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign