Loading...

Skapa nya minnen av favoritögonblick med personliga pussel.

  • 2 storleksalternativ
  • 80 eller 120 bitar
  • Slitstark kartong med glansig bestrykning
  • Tryck i fotokvalitet utan marginaler
  • Levereras ihopsatt

Kul för hela familjen
Redo att sätta en personlig prägel på spelkvällen eller hitta ett nytt sätt för att underhålla barnen? Nu kan du skapa ditt eget fotopussel – och lägga till en oväntad aspekt för den här klassiska gruppaktiviteten. När din design trycks på bitar av hållbar, glansig kartong kan ditt personliga pussel användas av användare i alla åldrar.

En present med det lilla extra
Ett personligt pussel kan visa ett favoritfoto, ett speciellt meddelande eller en rolig design som du väljer. Oavsett om du tänker använda det hemma hos dig själv eller överraska nära och kära med ett fotopussel som en omtänksam present så kommer det att vara mycket roligt att återuppleva minnen bit för bit. (Obs! Pusslet levereras ihopsatt.)

Skapa om 1 ... 2 ... 3
Redo att börja skapa? Du laddar upp den design du valt – en semesterbild, ett familjefoto eller något helt annat. Lägg sedan till din personliga prägel – text, logotyp eller något annat. När du har skapat din egen pusseldesign tar vi hand om resten med vår anpassade process för tryck och leverans av pusslet. När din kreation levereras kan den direkt få andra att le.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign