Loading...

Våra bästa val för tryck av anpassade etiketter

Letar du efter inspiration eller ska du precis sätta igång? De här etiketterna är bra att börja med.
 
 
 
 
 
 
 
 
Prissänkning på rulletiketter
Prissänkning på alla rulletiketter

Lockande etiketter för mat och dryck

Sätt tonen för en läcker upplevelse med alternativ för restauranger, butiker och presenter.
Osäker på vilken storlek du behöver på etiketterna?
Ladda ner och skriv ut vår gratis guide. Där får du en närmare titt på hur våra standardstorlekar på etiketter passar dina produkter.
Ladda ner storleksguide för etiketter

Arketiketter

De här personliga etiketterna sparar tid och ger utgående försändelser och kuvert ett proffsigt utseende.

Specialdesignade etiketter som inte går att missa

En bra etikett kan hjälpa dig sticka ut på hyllor, klädställningar och till och med på evenemang.

Hitta rätt specialdesignade etiketter på rulle för ditt företag

Designa enkelt etiketter online med våra anpassningsbara mallar för populära branscher.
Behöver du hjälp med etikettdesign?
Få råd och ändringar på en design du påbörjat eller samarbeta med en professionell designer och få en originell och helt unik design.
Se mer av våra designtjänster

Ta din företagspost och dina produktförpackningar till nästa nivå med personliga etiketter.

När det gäller att bygga upp ett varumärke – att se till att andra ser och kommer ihåg det – så är specialdesignade etiketter en ovärderlig pusselbit. De är ofta den detalj som fångar en köpares ögon på hyllan. De ger information som gör att någon känner sig redo att köpa. Och ibland ger de den lilla extra personlighet som gör att du sticker ut – den proffsiga detaljen som gör att en kund väljer dig framför konkurrenterna.

Att bygga ett starkt varumärke handlar om ögonblicksbaserade kundkontakter, och professionella företagsetiketter är ett utmärkt sätt för att komma dit. Det är därför VistaPrint är redo med flera personliga etiketter, som du kan använda för att se så bra ut som möjligt i posten, på hyllor och på ditt nästa evenemang. Du kan hitta branschspecifika etikettdesigner och -material, från vattentåliga alternativ för etiketter på vattenflaskor och kosmetika till hängetiketter av papper som du kan fästa på kläder eller presentpåsar. Vi har till och med alternativ för personlig användning: holografiska etiketter, juletiketter med avsändaradresser och annat. Vad du än behöver för att trycka etiketter så hjälper vi gärna till – inklusive expertutlåtanden om du vill.

Vanliga frågor och svar

Det första steget är att tänka på din produkt, dess egenskaper och vilket material som passar bäst. Pappersetiketter kan till exempel fungera utmärkt för torra artiklar och lådor, medan plastetiketter är utformade för att tåla vätska, olja och kondens. VistaPrint har ett brett utbud av alternativ som hjälper dig välja rätt material, storlek och annat.

När du skapar dina personliga etiketter kan du ladda upp din egen design och förbättra den i vår designstudio. I många fall kan du också utforska våra mallgallerier, där du hittar designer för specialdesignade företagsetiketter inom flera olika branscher. När du har finslipat din design är etiketterna fräscha, snygga och redo att användas tack vare vår tryckprocess.

Våra specialdesignade etiketter för vin är ett bra val för glas – om du planerar att kyla eller tvätta flaskan rekommenderar vi att du väljer plast som material. Om du arbetar med oljor finns det plastalternativ för våra kosmetiketiketter och produktetiketter som kan fungera bra för dig.

Du kan ladda upp designer i formaten .jpg, .png och .pdf.