Loading...

Festklistermärken

Ge gäster och dina nära och kära en bit av festen. Skapa anpassade festklistermärken för olika evenemang och firanden. Mer information

Fetching compatible options
Form
Storlek
Antal
 
100 % nöjdhetsgaranti

Framhäv tillfället på ett unikt sätt. Fira de stora dagarna med anpassade festklistermärken.

  • 4 storlekar
  • Går att få med specialdesignade former
  • Hållbar vit plast
  • Livfullt färgtryck
  • Antal från 10 till 10 000

Uppmärksamma speciella dagar
Alla älskar en fest, speciellt om de får ta med sig lite av festen hem. Festklistermärken gör att alla dina gäster minns festen längre och är ett fantastiskt sätt att dela med sig av Spara datumet-påminnelser för bröllop och andra firanden. Du kan också ge familj och vänner en riktigt minnesvärd student eller födelsedag med klistermärken designade speciellt för tillfället. Festklistermärken finns i olika färger och storlekar och kan till och med få en unik form utifrån din design.

Levande färger som håller
Våra anpassade festklistermärken trycks i livfulla färger på hållbar vit plast som är både vatten- och oljeavvisande, så att festen kan hålla på längre. De finns tillgängliga i en mängd olika storlekar och former så att du kan hitta det klistermärke som är perfekt för just din tillställning. Osäker på hur de kommer att se ut? Du kan beställa så lite som bara 10 klistermärken att testa först och sedan beställa mer i efterhand.

Låt festen starta
Välj form och storlek för att börja designa. Om du väljer en standardform kan du antingen titta på våra anpassningsbara mallar eller skapa din egen design. Om du väljer att specialdesigna formen laddar du upp ditt foto eller din bild och sedan skapar vår designstudio automatiskt en anpassad beskärningslinje för klistermärket. Därefter kan du göra fler anpassningar om du vill med färger, bakgrunder och text.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign