Hoppa till huvudinnehållet

Visitkort med relieftryck

Ta ditt nätverkande till en högre nivå genom att lägga till ett snyggt 3D-skimmer på visitkortets framsida. Upptäck våra helt anpassningsbara designmallar och hur enkelt det är att ladda upp en design. Mer information
Antal
 
100 % nöjdhetsgaranti

– 2 storleksalternativ – 2 format: standard eller kvadratiska – 2 hörnalternativ: standard eller rundade – Upphöjd, genomskinlig plastrelief – Livfullt fyrfärgstryck – Finish endast tillgänglig på framsidan

Vill du skapa ett visitkort som inger en lika unik känsla som din verksamhet? Specialdesignade visitkort med relieftryck kan vara ett fantastiskt alternativ. Vi lägger till ett 0,05 mm tjockt relieftryck på kortets framsida, så att din text, logotyp eller båda delar framträder i genomskinlig plastrelief och får en upphöjd 3D-effekt som verkligen glänser.

Om du vill skapa ett visitkort med relieftryck väljer du först det matta papperets vikt: 300 g/m² standard eller 360 g/m² premium. Välj fyrfärgsdesignen som tilltalar dig, lägg till dina egna uppgifter och tala om för oss var det upphöjda trycket ska läggas till. Vi tar hand om resten, och när dina snygga visitkort levereras kommer de genast att dra till sig uppmärksamheten.

Miljövänliga pappersalternativ.

Vi är stolta över att vara FSC-certifierade och arbetar för att minska vår miljöpåverkan och använda papper från ansvarsfullt skogsbruk.

Mer info
Stöder ansvarsfullt skogsbruk.

FSC-papper som har certifierats av Rainforest Alliance kommer från ansvarsfullt skogsbruk för att gynna lokalsamhällen, naturen och miljön.

Mer info

VistaPrint erbjuder Visitkort med relieftryck designmallar i olika stilar.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign