Loading...

Hjälp din logotyp att synas med enfärgade papperspåsar.

  • 5 storlekar
  • 11 alternativa färger på handtagen
  • Handtag i tvinnat papper
  • Enfärgat tryck, 6 färger att välja mellan
  • Antal från 150 till 5 000
  • FSC-certifierad produkt: Tillverkad av material från ansvarsfullt skogsbruk

Färg som syns
Det finns möjligheter till marknadsföring som du kanske inte har tänkt på: när du tackar en kund för att de handlat av dig och du ger dem varan. Med våra enfärgade papperspåsar kan du ge kunderna din företagslogotyp – som de sedan visar upp hela vägen hem. Med tryck i färg på färgglatt papper kan ditt varumärke synas på takeaway-beställningar, butikspåsar med mera. De här påsarna passar bra att beställa många av, som ett enkelt och lättanpassat alternativ.

Personliga och professionella
Våra färgade papperspåsar kan designas på flera olika sätt och ge dig en vinnande stil. Och utöver alla papperspåsar i olika färger (som alla är ljusäkta) kan du välja mellan många olika slags bläck. Välj de färger som representerar ditt varumärke bäst eller en kombination som får folk att titta till. Som pricken över i matchar handtagen i tvinnat papper resten av påsen.

Lätta att designa
Redo att börja specialdesigna dina papperspåsar? Ladda upp din logotyp, företagets namn eller design till vår designstudio på nätet och anpassa som du vill. Sedan trycker vi din design på papper från ansvarsfullt skogsbruk och skickar produkten till dig. Dina enfärgade papperspåsar levereras färdiga att tas i bruk.

VistaPrint erbjuder Enfärgade papperspåsar designmallar i olika stilar.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign