Loading...

Holografiska etiketter

Ge din design en iögonfallande holografisk effekt med specialdesignade etiketter. Gjorda av hållbar, reflekterande plast i olika storlekar och former. Mer information

Fetching compatible options
Form
Storlek
Antal
 
Ladda upp designHar du en design? Ladda upp och redigera den
100 % nöjdhetsgaranti

Holografiska etiketter ger dig enastående och unik paketering som ingen kan undgå.

– 15 storleksalternativ – 5 former, inklusive ett specialdesignat alternativ – Vattenavvisande, regnbågsfärgad plast – Rulle som kan skäras i 4 olika diameteralternativ – Slät, matt finish
– Livfullt fyrfärgstryck – Från 100 till 5 000 stycken

Letar du efter ett kul och enkelt sätt att uppgradera din företagslogotyp, eller kanske en ny idé för reklamgåvor? Holografiska etiketter gör jobbet åt dig. Våra etiketter är tryckta på hållbart, vattenavvisande material med en färgglad, tredimensionell effekt, och är ett utmärkt sätt att fånga uppmärksamheten och presentera en design och stil som sticker ut.

Holografiska etiketter är tillverkade av hållbar, reflekterande plast som ger din design eller logotyp ett iögonfallande skimmer. De finns i olika former och storlekar, bland annat ett specialdesignat alternativ.

Börja med att välja en form så kan du designa sedan. Om du väljer en standardform kan du antingen titta på våra anpassningsbara mallar eller göra din egen design. Om du väljer att specialdesigna formen laddar du upp din logotyp eller bild, så skapar vår designstudio automatiskt en anpassad beskärningslinje för klistermärket, och sedan kan du göra fler anpassningar om du vill.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign