Vi hjälper dig.

NYHET: Funktion för överföring av foton från mobilen till fotoböcker

Överför enkelt dina foton från mobilen till datorn med en snabb skanning av en QR-kod och säg hejdå till tidskrävande uppladdningar! Vår nya överföring av foton från mobilen gör det enklare än någonsin att skapa en vacker fotobok.

Vi är glada över att kunna presentera vår nya funktion för överföring av foton från mobilen – det snabbaste sättet för att få dina foton dit du vill ha dem på bara några ögonblick. Vi vet alla hur det går till. Kamerans fotorulle är full av minnen som du vill dela med dig av och fira: barnets första steg, improviserade picknickar i trädgården eller lata dagar då du njuter av solen tillsammans med dem du älskar mest. Men att flytta digitala minnen till en fotobok kan ibland förknippas med några tekniska problem. Med vår banbrytande funktion för överföring av foton från mobilen lämnar vi den tiden bakom oss.

Är du redo att lära dig mer?

Vad är funktionen för överföring av foton från mobilen?

Att skapa en fotobok ska vara en smidig upplevelse från början till slut. Och tack vare vår nya funktion för överföring av foton från mobilen har det aldrig varit enklare.

Den är tillgänglig i redigeraren för datorer på både Mac och Windows. Med endast ett klick och en snabb skanning av en QR-kod så kan du smidigt överföra foton från din mobil och dina vänners eller släktingars mobiler – allt som krävs är att ni alla använder samma Wi-Fi-nätverk.

Tillsammans med de intuitiva designverktygen i redigeraren för datorer så får du en enkel och rolig process för att skapa fotoböcker.

Fem enkla steg för att överföra dina foton

Inga sladdar, kablar eller USB-minnen behövs – med vår innovativa funktion kan du enkelt flytta alla dina minnen från din mobil till redigeraren för datorer. Ta reda på hur du gör genom de här fem enkla stegen.

1. Ladda ner fotoboksredigeraren för datorer. 
Hämta vår bästa redigerare för datorer på produktsidan för fotoböcker: Fotoböcker

2. Klicka på knappen Mobile photos transfer (Överföring av mobilfoton) i redigeraren. 

IMAGE 1.jpg

IMAGE 2.jpg

3. Håll kontakten.

Se till att din mobil och dator är anslutna till samma Wi-Fi-nätverk och skanna sedan QR-koden som visas i redigeraren med din mobil. 

IMAGE 3.jpg

4. Välj och överför.

Välj dina favoritfoton och klicka sedan på Upload (Ladda upp).

IMAGE 4.jpg

IMAGE 5.jpg

5. Klart!

Dina foton finns nu i redigeringsprogrammet och är redo att användas direkt eller kan sparas för framtida projekt. 

IMAGE 6.JPG

Varför ska du använda funktionen för överföring av foton från mobilen?

Det spelar ingen roll om du gör flera fotoböcker per år eller håller på att skapa din allra första – du kan med en enkel skanning av en QR-kod skicka dina foton direkt dit du behöver dem.

Snabbare uppladdningar ger dig mer tid för det roliga: du kan fördjupa dig i din design av fotoboken, vara kreativ med layouter och väva samman de berättelser som gör din fotobok helt unik.

Kom igång

Har du redan ett speciellt fotoboksprojekt i åtanke? Klicka nedan för att prova vår nya funktion för överföring av foton från mobilen och gör alla fina ögonblicksbilder i din kamerarulle till en vacker fotobok redan idag.

Skapa din egen.