Loading...

VistaPrint® Traveler Coffee termosmugg – 500 ml

Designa en minnessak för kunder och nära och kära med denna termosmugg. Lockets utformning med öppning runtom gör muggen lätt att dricka ur från alla håll.
Dekorationsteknik
Dekorationsområde:Framsida

Gör dina reklamgåvor lite mer spännande med en specialdesignad termosmugg.
  • Exklusiv produkt bara hos VistaPrint
  • BPA-fri, rostfritt stål 18/10
  • Vakuumisolering med dubbla väggar
  • Avtagbart lock med klickfunktion 360°
  • Läckagefri
  • Passar i de flesta mugghållare

Skötselråd: Handdisk rekommenderas.

Obs! Håller drycker varma eller kalla längre.

En uppskattad gåva Oavsett om du är ute efter en omtänksam fars dag-present eller en rolig överraskning för att lysa upp bästa kompisens dag hittar du det du söker i vår anpassade termosmugg. Tack vare att den är tillverkad av hållbart rostfritt stål och har isolering med dubbla väggar håller sig dina drycker varma eller kalla längre.

Kan drickas ur från alla håll Denna specialdesignade termosmugg är en pålitlig följeslagare under hektiska morgnar och produktiva eftermiddagar. Den ergonomiska formen garanterar ett bekvämt grepp, och den praktiska utformningen passar perfekt i bilens mugghållare. Och bara genom att trycka på en knapp kan du dricka från alla håll utan att behöva leta efter öppningen tack vare lockets utformning med öppning runtom. En specialdesignad termosmugg du kan dela ut på kundevent eller mässor – eller ge som välkomstgåva till nyanställda.

Enkel att designa
I vår intuitiva digitala studio är det enkelt för dig att lägga till din unika prägel – anpassa termosmuggen med din slogan, logotyp eller bild och visa upp ditt varumärke. Och om du behöver lite designexpertis på vägen står våra designexperter alltid redo att hjälpa till.

Produktegenskaper
Produkt-ID
PRD-1NQ6KU9BR
Typ
Termosmugg
Brand Name
Vistaprint®
Vikt
320
Bredd
8
Höjd
19,9
Diameter
8
Kvalitet
Premium
Material
Rostfritt stål